مشاوره روانشناسی آواژه

مشاوره روانشناسی آواژه

شربت اپیوم چیست؟

شربت اپیوم یا شربت تریاک، همانطور که از نام آن مشخص است که یک داروی مایع خوراکی است که کاربردهای مختلفی دارد. به طور کلی تریاک در حالت های مختلفی وجود داشته و به اشکال مختلف نیز مصرف می‌شود. اما امروزه نوع شرب آن تبدیل به روشی برای ترک اعتیاد شده و حتی در مراکز ترک اعتیاد نیز با دوز مشخصی تجویز می‌گردد. در واقع در این حالت خرید و فروش آن کاملا قانونی و تحت نظر وزارت بهداشت بوده و مراجعین این کلینیک ها می‌توانند با دستور پزشک، به راحتی به این شربت را تهیه کنند. اما مصرف آن خارج از این چهارچوب مشکل ساز بوده و می‌توانند منجر به بروز عوارض جدی برای افراد گردد. از این رو برای مصرف آن، حتما با متخصص مشورت نمایید. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه شربت اپیوم می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

شربت اپیوم چیست؟

شربت اپیوم که از مشتقات تریاک محسوب می‌شود؛ حاوی مقدار زیادی مورفین بوده و خاصیت ضد درد دارد. از طرفی گفته می‌شود که این شربت، یکی از درمان های اصلی اسهال است. اما در بیشتر موارد شاهد این موضوع هستیم که برای فرایند ترک اعتیاد از این دارو استفاده می‌شود. البته که برای ترک برخی از مواد می‌توان از این شربت استفاده نمود. اما این ماده اعتیادآور بوده و تا حدی می‌توان گفت که تنها یک جایگزین کم خطرتر برای مواد دیگر است و در نهایت منجر به ترک کامل نمی‌شود. بیشتر افرادی به سراغ این روش ترک اعتیاد می‌روند که از لحاظ جسمانی آمادگی ترک اعتیاد را ندارند. برای آشنایی با علائم اعتیاد به تریاک کلیک کنید.

علت مصرف این شربت

همانطور که گفته شد در بیشتر موارد از شربت اپیوم برای ترک اعتیاد استفاده می‌کنند؛ اما این دارو کاربردهای دیگری نیز دارد. برای مثال یکی از اصلی ترین کاربردهای آن درمان اسهال است. اپیوئیدها تحرک دستگاه گوارش و توانایی دفع را کاهش داده و منجر به انقباض عضلات دستگاه گوارش می‌شوند. در این حالت اسهال برطرف می‌گردد. البته که دوز مصرفی آن برای درمان اسهال باید بسیار کم و کنترل شده باشد. از طرفی این دارو به دلیل داشتن مورفین می‌تواند خاصیت ضد درد نیز داشته باشد.

پیامدهای ناشی از مصرف شربت اپیوم

 

مصرف شربت اپیوم بای اینکه خاصیت درمانی دارد؛ اما پیامدهایی نیز برای بدن ایجاد می‌کند. برخی از این عوارض بسیار خطرناک و شدید بوده و باید در صورت مشاهده آنها حتما به مراکز درمانی مراجعه نمایید. برخی از این مشکلات، شامل موارد زیر هستند.

◀بروز واکنش های آلرژیک مانند دانه های پوستی، خارش یا کهیر، ورم کردن صورت، لب ها و زبان

◀اختلال در تنفس

◀احساس گیجی

◀ضعف با احساس سبکی سر

◀اختلال در دفع ادرار یا تغییر در مقدار آن

◀احساس خستگی غیر معمول

اما عوارضی که کاملا طبیعی بوده و نیازی به مراجعه به متخصص وجود ندارد؛ شامل موارد زیر می‌باشد.

????ابتلا به یبوست

????خشک شدن دهان

????احساس خارش در بدن

????ابتلا به حالت تهوع

????ایجاد ناراحتی در معده

مقدار و روش مصرف شربت اپیوم

در واقع متخصص باید مقدار و روش مصرف شربت اپیوم را تعیین کند و مصرف این شربت خارج از دوز توصیه شده؛ بسیار خطرناک است. از طرفی دوز آن بسته به شرایط جسمانی هر فردی متفاوت است. برای اطلاع از نشانه های اعتیاد به شیره کلیک نمایید.

اما به طور کلی بزرگسالان باید روزانه 6 میلی لیتر را از راه دهان استفاده کنند که ممکن است این مقدار در نوبت های مختلفی تجویز شود.

در مورد کودکان نیز مصرف این شربت غدقن است. حتی در صورتی که اسهال شدید داشته باشند.

تداخل دارویی با شربت اپیوم

استفاده از برخی از داروها همزمان با شربت اپیوم می‌تواند سودمندی این دارو را کاهش داده و یا عوارض جانبی آن را تشدید کند. برای مثال مصرف نالترکسون و بوپرنورفین، سمی بودن مورفین موجود در این شربت را افزایش داده و منجر به بروز نشانه هایی مثل بالا رفتن فشارخون، بیش فعالی، لرزش، کما و مرگ می‌گردد. برخی دیگر از داروهایی که با اپیوم تداخل دارند؛ شامل موارد زیر هستند.

  • مهارکننده های مونوآمین اکسیداز
  •  ایزوکارباکسازید (مارپلان)
  • فنلزین (ناردیل)
  •  ترانسیل پرومین (پارنات)
  •  سلژیلین (الدپریل)
  •  پروکاربازین (ماتولان)
  •  لاینزولید (زیووکس)
  • آنتی هیستامین برای آلرژی ، سرفه و سرماخوردگی
  • داروهای خاصی برای افسردگی ، اضطراب یا اختلالات روان پریشی
  • داروهای خاص برای خواب
  • داروهای خاص برای حالت تهوع
  • داروهای بیهوشی
  • شل کننده های عضلانی
  • داروهای مخدر برای درد

مصرف شربت اپیوم در بارداری و شیردهی

از آنجایی که مورفین موجود در شربت اپیوم از مادر به فرزند منتقل می‌گردد؛ مصرف این شربت به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. اما به هر حال بهتر است مادران در این مورد با متخصص مربوطه مشورت نمایند.

فراموش کردن دوز مصرفی این شربت

در صورتی که در یک نوبت مصرف شربت اپیوم را فراموش کردید؛ در نوبت بعدی دوز مصرفی را دوبرابر نکنید. تنها مقدار مصرف را به نوبت بعدی موکول کرده و مقدار مصرف خود را به صورت خودسرانه کم یا زیاد نکنید.

اوردوز و مسمومیت با شربت اپیوم

از آنجایی که داروهای حاوی تریاک می‌توانند ضربان قلب و ریتم تنفسی را به طور چشمگیری کاهش دهند؛ احتمال اوردوز و مسمومیت با آنها وجود دارد. در این حالت افراد بیهوش شده، به کم می‌روند و حتی امکان مرگ هم وجود دارد. خواب آلودگی شدید، ضعف عضلانی، احساس سرما و غش از دیگر نشانه های اوردوز با این دارو است.

موارد احتیاط در دوران مصرف این شربت

به هیچ عنوان همزمان با استفاده از این دارو از الکل استفاده نکنید؛ چرا احتمال اوردوز وجود دارد. از طرفی به این دلیل که مصرف این شربت ممکن هوشیاری و دقت شما را کاهش داده و تفکر را مختل کند؛ در حین مصرف این دارو از انجام کارهایی که به دقت نیاز دارند؛ مانند رانندگی یا کار با ماشین آلات مختلف، جدا پرهیز نمایید.

شربت اپیوم را از کجا می‌توان تهیه نمود؟

این دارو را تنها می‌توان با نسخه پزشک از کلینیک های ترک اعتیاد تهیه نمود. در غیر اینصورت اطمینانی به خلوص آن نبوده و همچنین افراد دوز مصرفی مشخصی ندارند. از این رو ممکن است دچار نشانه های مسمومیت با این دارو شوند.

ترک شربت تریاک

همانطور که گفته شد؛ این شربت خود اعتیادآور است و منجر به وابستگی افراد می‌گردد. برای ترک کامل این دارو، نیاز به زمان زیادی هست. چرا که باید به مرور دوز تجویزی کمتر شده و در نهایت متوقف گردد. قطع ناگهانی مصرف می‌تواند بسیار خطرناک باشد. از طرفی برخی از افراد به طور کلی نمی‌توانند استفاده از این دارو را کنار بگذارند. برای اطلاع از راه های ترک اعتیاد کلیک نمایید.

جوشاندن شربت اپیوم

 

بسیاری معتقدند که اگر شربت اپیوم را بجوشانند؛ پیامدهای ناشی از آن کمتر خواهد شد. در صورتی که اصلا اینطور نبوده و با جوشاندن این شربت آب و الکل موجود در آن تبخیر شده و تنها ناخالصی ها باقی می‌مانند. این مواد ناخالص نیز که به شکل مواد قیر و چسبناکی هستند؛ در پرزهای معده و روده رسوب کرده و مشکلات جدی تری را ایجاد می‌کنند.

سخن پایانی

از آنجایی که شربت اپیوم برای درمان اسهال و یا ترک اعتیاد استفاده می‌شود؛ بسیاری تصور می‌کنند که یک دارو کم خطر و مفید است. در صورتی که اپیوم همان شربت تریاک است که خاصیت اعتیادآوری داشته و پیامدهای ناشی از مصرف تریاک را ایجاد می‌کند. از این رو بهتر است برای مصرف آن حتما با متخصص مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه شربت اپیوم می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: شربت اپیوم از کجا تهیه کنیم؟

علت تب کردن کودک

تب کردن کودک می‌تواند شرایط سختی را برای خانواده او ایجاد نماید. معمولا زمانی که کودک در سن پایین دچار بیماری می‌شود؛ والدین او دچار استرس و اضطراب شده و به همین دلیل اقدامات درستی را انجام نمی‌دهند. در صورتی که تب کودک می‌تواند منجر به بروز مشکلات بیشتری شده و بسیار خطرناک است. در بسیاری از موارد شاهد پیامدهای جبران ناپذیر تب کودکان در دوران بزرگسالی آنان هستیم. برای انجام اقدامات درست و به موقع در حین تب کودک، در ابتدا این موضوع باید در زمان درستی تشخیص داده شود. از این رو بهتر است در این مورد اطلاعات لازم را کسب کرده و حتما از متخصص کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره کودک کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تب کردن کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

تب کردن کودک

معمولا در جریان فرایند رشد کودک، شرایطی ایجاد می‌شود که در آن تب کردن تا حدودی طبیعی بوده و حتی نشان دهنده سلامت سیستم دفاعی بدن است. اما از آنجایی که بدن کودکان ضعیف بوده و گاها توانایی تحمل دمای بالا در طولانی مدت را ندارد؛ از این رو کودکان دچار مشکلات مختلفی می‌شوند. از طرفی این تب می‌تواند نشانه ای از ابتلا به بیماری دیگری باشد؛ که حتما باید پیگیری گردد. در ادامه بیشتر در مورد علل بروز تب در کودک و راه های درمان توضیح خواهیم داد.

علت تب کردن کودک

 

عفونت های مختلف، اصلی ترین دلیل تب کردن کودک هستند؛ اما دلایل دیگری نیز منجر به بروز چنین حالتی می‌شوند. به طور کلی تب کردن به این معناست که سیستم ایمنی در حال مبارزه با یک عامل بیماری است. اما این بیماری می‌تواند منشاهای متفاوتی داشته باشد. برخی از دلایل بروز تب در کودکان، شامل موارد زیر می‌باشند.

????سرماخوردگی

????گاستروانتریت

????عفونت های گوش

????ابتلا به خروسک

????ملتهب شدن مجاری هوایی

????ابتلا به عفونت مجاری ادراری

????دندان در آوردن کودک

????زخم و جراحت

نشانه های تب کردن کودک

اصلی ترین نشانه تب کردن کودک، داغ شدن بدن اوست. اما این بالا رفتن با بروز نشانه های دیگری نیز در افراد همراه است. در واقع با توجه کردن به این علائم، خانواده ها می‌توانند متوجه تب کردن کودک شده و اقدامات لازم را به موقع انجام دهند. برخی از این نشانه ها، شامل موارد زیر می‌باشند.

  • کودک به دلیل داغ بودن بدنش، احساس خوشایندی ندارد
  • بدخلق است و مدام گریه می‌کند
  • خواب آلوده و کسل به نظر می‌رسد
  • تمایلی به خوردن و نوشیدن نداشته و استفراغ می‌کند. برای اطلاع از دلایل استفراغ کودکان کلیک نمایید.
  • لرزش بدن
  • بدن درد

نحوه اندازه گیری تب کودکان

برای تشخیص میزان تب و یا اینکه دمای بدن کودک طبیعی است یا خیر؛ در ابتدا باید اندازه گیری درستی انجام داد. امروزه به لطف ابزارهای پیشرفته ای که در اختیار خانواده ها قرار دارد؛ آنها می‌توانند به راحتی در خانه، دمای بدن فرزند خود را اندازه گیری کنند. البته که هر دستگاهی میزانی خطا دارد. اما در بیشتر موارد، دمای نشان داده شده؛ درست است. اندازه گیری دمای بدن کودک، تنها از راه پوست پیشانی نبوده و روش های دیگری نیز دارد. در این قسمت به توضیح این روش ها و دمای معین در هرکدام، توضیح مختصری خواهیم داد.

دمای مقعدی

برای اندازه گیری دمای مقعدی، باید کودک را روی شکم خوابانده و به انتهای دماسنج کمی ژل مانند وازلین بزنید. به آرامی دماسنج را وارد مقعد کودک کرده تا زمانی که نوک نقره ای آن قابل مشاهده نباشد. برای تشخیص دمای دقیق باید حدود دو دقیقه دماسنج در این حالت بماند.

دمای دهان

برای اندازه گیری از راه دهان، کودک تا سی دقیقه قبل نباید غذای گرم یا سردی مصرف کرده باشد. دماسنج را به خوبی شسته و خشک کنید و سپس از او بخواهید تا آن را به مدت سه دقیقه با لب های بسته نگه دارد.

دمای ناحیه زیر بغل

سر دماسنج را در زیر بغل خشک کودک قرار داده و حدود چهار الی پنج دقیقه صبر کنید تا دمای دقیق بدن آن مشخص شود.

دمای گوش

دمای گوش، دقت دمای مقعد یا زیربغل را ندارد. برای اینکار، تنها نیاز است که پروب دماسنج تنها چند ثانیه در گوش خارجی نگه دارید. عفونت گوش، تاثیری در دمای نشان داده شده توسط دماسنج ندارد.

شریان تمپورال

در این روش، دماسنج بدون تماس با پوست و توسط مادون قرمز، دمای بدن را اندازه گیری می‌کند. از این روش برای غربالگری تب در کودکان بالای چهار سال استفاده می‌شود.

قطع نشدن تب در کودک

در برخی از موارد، شاهد این موضوع هستیم که با وجود همه تلاش ها و اقداماتی که برای پایین آوردن تب کودک استفاده می‌شوند؛ دمای بدن کودک پایین نیامده و او همچنان بی حال است. با وجود ابتلا به برخی از بیماری ها مانند عفونت های ادراری یا تنفسی، بیشتر شاهد بروز چنین حالتی هستیم. اما به طور کلی این موضوع اصلا نشانه خوبی نبوده و والدین باید بعد از مدتی که متوجه شدند تب پایین نمی‌آید؛ حتما کودک را به مراکز درمانی برده و درمان را به جدی آغاز نمایند.

در زمان تب کردن کودک چه کارهایی باید بکنیم؟

بعد از تشخیص دقیق دما و اطمینان از این موضوع که کودک تب دارد؛ باید در ابتدا اقداماتی را در خانه انجام داده و در مرحله بعدی به متخصص مراجعه کنید. در بیشتر موارد، با استفاده از اقدامات خانگی، دمای بدن پایین آمده و تب آنها درمان می‌شود. اما در صورتی که این اتفاق نیافتاد؛ حتما به مراکز درمانی مراجعه نمایید. برخی از روش هایی که در این زمان می‌توانید از آنها استفاده نمایید؛ شامل موارد زیر هستند.

لباس های سبک تری را به کودک بپوشانید

در ابتدا لباس های کمتر و نازک تری را به کودک بپوشانید. در این حالت گرما راحت تر از بدن کودک خارج خواهد شد.

به کودک به اندازه کافی مایعات بدهید

زمانی که کودک مقدار زیادی مایعات بخورد؛ عامل بیماری سریعتر از بدن او خارج خواهد شد. به همین دلیل مطمئن شوید که آب کافی به بدن کودک رسیده و او مایعات زیادی می‌نوشد.

خنک نگه داشتن محیط

علاوه بر سبک کردن لباس ها، دمای محیط را نیز کاهش دهید و از تهویه هوا و یا دستگاه بخور استفاده کنید. زمانی که کودک تب دارد؛ دمای محیط باید بین 20 تا 22 درجه باشد.

دارو درمانی

برای استفاده از داروهای مختلف باید حتما با متخصص مشورت نمایید. اما داروهایی نیز وجود دارند که بدون تجویز پزشک برای کودکان می‌توان از آنها استفاده نمود.

پیامدهای ناشی از تب در کودک

 

با اینکه تب کردن کودکان نشانه مبارزه بدن آنها با بیماری خاصی است؛ اما این مکانیسم دفاعی در صورتی که درمان نشده و یا شدت یابد؛ می‌تواند مشکلاتی نیز برای افراد ایجاد نماید. در بدترین حالت، زمانی که تب کودک بیشتر از 39 یا 40 درجه شود؛ کودک تشنج کرده و یا بیشتر احتمال دارد که تب او برگردد.

تب کردن کودک در شب

از آنجایی که کودک در شب در حال استراحت بوده و بدن او حرکتی ندارد؛ تخلیه عروق و لنف ها نیز به آرامی صورت می‌گیرد. از این رو دمای بدن کودک در شب بالاتر رفته و یا تب آنها شدت می‌گیرد. در بیشتر موارد در صورت ابتلای کودک به آسم، آرتروز و آنفولانزا، شاهد بروز چنین حالتی هستیم.

سخن پایانی

در مراقبت از کودکانی که تب دارند و بیمار هستند؛ اطلاع از نکاتی حائز اهمیت بوده و باید به موقع عمل کرد. چرا که بدن آنها به اندازه بزرگسالان مقاومت ندارد. طبیعتا تب کردن کودکان موضوعی نگران کننده و خطرناک است که برای والدین استرس و اضطراب زیادی را به همراه می‌آورد. از این رو باید اقدامات لازم را انجام داده و حتما با یک متخصص نیز مشورت نمایند.

برای دریافت مشاوره در زمینه تب کردن کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: تب کردن کودک

علائم ظاهری تحریک مردان کدام اند؟

علائم ظاهری تحریک مردان در مراحل اولیه چرخه پاسخ جنسی رخ داده و می‌تواند بیانگر بسیاری از موضوعات باشد. در برخی موارد، افراد تلاش می‌کنند تا تحریک شدن خود را از دیگری پنهان کرده و این موضوع را بروز ندهند. اما برخی از واکنش های غیرارادی بدن، کاملا نشان دهنده این موضوع هستند. در واقع با توجه به این نشانه ها، می‌توان متوجه شد که مرد آماده برقراری رابطه جنسی است. البته که حتی با وجود این نشانه ها، همچنان نیاز به تحریک بیشتر وجود داشته و دو نفر باید برای برقراری رابطه جنسی آمادگی لازم را داشته باشند. برای آشنایی بیشتر با این نشانه ها و اطلاع از این که آقا در چه مرحله ای قرار دارد؛ می‌توانید از یک مشاوره جنسی نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه علائم ظاهری تحریک مردان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

علائم ظاهری تحریک مردان کدام اند؟

تحریک شدن به صورت طبیعی پیش از رابطه جنسی، از اهمیت زیادی برخوردار است. چرا که برخی از افراد بعد از گذشت مدتی از رابطه، احساس می‌کنند که دیگر از لحاظ جنسی توسط پارتنر خود تحریک نشده و میل جنسی زیادی نسبت به او ندارند. از این رو ممکن است از روش های دیگر مانند قرص خوردن برای تحریک جنسی استفاده می‌کنند.

نکته ای که حائز اهمیت است؛ این است که پیش از رابطه جنسی، مراحلی وجود دارد که باید به ترتیب طی شوند تا فرد بتواند عملکرد خوبی در سکس داشته باشند. در ادامه بیشتر در مورد این مراحل و نشانه های ناشی از آنها توضیح خواهیم داد. برای آشنایی با نقاط تحریک پذیر مردان کلیک نمایید.

علائم اولیه تحریک مردان و چرخه پاسخ جنسی

 

اولین علائم ظاهری تحریک مردان در چرخه پاسخ جنسی، میل آنها به سکس است که آن را یا به صورت مستقیم بیان کرده و یا از نشانه ها می‌توان متوجه آن شد. مردان در بیشتر موارد از لحاظ بصری تحریک شده و با دیدن تصاویر و صحنه هایی برانگیخته می‌شوند. البته روش تحریک هر فردی متفاوت بوده و به عوامل مختلفی بستگی دارد.

همچنین این برانگیختگی تا مدت زمان مشخصی ادامه می‌یابد و در طول زمان نیز دچار تغییر می‌کند. برای مثال ممکن است تصویر یا رفتاری که فرد را برای مدتی تحریک می‌کرده؛ دیگر برای او جذاب نبوده و نمی‌تواند با آن به برانگیختگی جنسی برسد.

اما پیش از تحریک، نیاز به میل جنسی وجود دارد و افراد بدون میل جنسی، به هیچ عنوان نمی‌توانند و تمایلی به برانگیخته شده ندارند. برخی از نشانه های اولیه که به معنی تحریک شدن مردان هستند؛ شامل موارد زیر می‌باشند.

  • منقبض شدن عضلات بدن
  • بیشتر شدن ضربان قلب
  • برافروخته شدن پوست
  • سفت شدن نوک سینه
  • بیشتر شدن جریان خون در بدن به ویژه ناحیه تناسلی
  • متورم شدن بیضه ها
  • ترشح شدن مایع روان کننده طبیعی بدن از بیضه ها

مرحله بعدی شهوانی شدن و نعوظ مردان

بعد از تحریک جنسی، نعوظ اتفاق افتاده و آلت تناسلی مردان سفت می‌شود. این بدان معناست که مردان آمادگی ورود به رابطه جنسی را داشته و حتی می‌توانند دخول داشته باشند. البته که کیفیت نعوظ مردان نیز بسیار مهم است. در برخی از موارد، در صورت ابتلا به برخی بیماری ها، نعوظ پیش از شروع فعالیت جنسی از بین رفته و یا در حین رابطه این شرایط ایجاد می‌شود. یکی دیگر از علائم ظاهری تحریک مردان در این مرحله، شامل بالا رفتن ضربان قلب در آنهاست.

بالا رفتن ضربان قلب: پس از نعوظ، ضربان قلب بالا رفته و خون بیشتری در رگ ها جریان می‌یابد. به همین دلیل است که صورت افراد سرخ شده و بیضه ها نیز تا حدی متورم می‌شوند.

به ارگاسم رسیدن

بیشتر مردان تصور می‌کنند که به ارگاسم رسیدن و انزال، آخرین مرحله فعالیت جنسی است. در صورتی که فعالیت جنسی نباید در این مرحله به طور ناگهانی متوقف شود. بلکه زوجین باید بعد از ارگاسم همچنان پس نوازی و عشق بازی را ادامه داده تا حالت جسمانی آنها عادی شود. این مرحله با خروج مایع منی از آلت تناسلی همراه است. گاهی حتی پیش از انزال، مایعی به نام پیشاب از آلت تناسلی خارج شده که حاوی اسپرم زیادی نیست. لذت ارگاسم تنها تا چند ثانیه باقی می‌ماند. برای آشنایی با راه های افزایش زمان انزال در مردان کلیک نمایید.

مرحله فرونشینی و تجربه آرامش بعد از انزال

در مرحله فرونشینی در چرخه پاسخ جنسی، آلت تناسلی مردان از حالت نعوظ خارج شده و ضربان قلب پایین می‌آید و تورم بیضه ها نیز کمتر می‌شود. در این مرحله علائم ظاهری تحریک مردان، به مرور کاهش یافته و یا به طور کامل از بین می‌روند.

برخی دیگر از علائم ظاهری تحریک مردان

علاوه بر مواردی که به آنها اشاره شد؛ علائم ظاهری تحریک مردان، شامل موارد دیگری هستند که راحت تر می‌توان متوجه آنها شد. برخی از این نشانه ها را در این قسمت ذکر کرده ایم. برای اطلاع از لزوم شناخت بدن همسر کلیک نمایید.

◀بزرگ شدن مردمک چشم: به دلیل هیجان زیاد در مرحله تحریک، سایز مردمک چشم مردان افزایش می‌یابد.

◀متمرکز شدن بر روی لب ها: مردان معمولا در حالت برانگیختگی، بیشتر روی لب های شما متمرکز شده و تمایل دارند تا آن را لمس کرده و یا ببوسند.

◀تماس فیزیکی و لمس بدن: همچنین آنها در این شرایط تمایل دارند تا شما را در آغوش گرفته، لمس کرده و ببوسند.

◀آرام شدن لحن صحبت کردن: مردان لحن صحبت کردن خود را آرام تر کرده تا بتوانند طرف مقابل خود را نیز تحریک کنند.

◀تماشای تمامی قسمت های بدن: از آنجایی که مردان از طریق آنچه که می‌بینند تحریک می‌شوند؛ نمی‌توانند با شما تماس چشمی طولانی برقرار کرده و تمایل دارند تا به تمام بدن شما نگاه کنند.

◀مضطرب شدن: آنها همچنین در این مرحله کمی مضطرب هم می‌شوند. این استرس بیشتر به دلیل عملکرد آنان است و تلاش زیادی هم می‌کنند تا آن را پنهان کنند.

راه هایی برای افزایش علائم ظاهری تحریک مردان

 

اگر تمایل دارید تا علائم ظاهری تحریک مردان را تشدید کرده و کیفیت رابطه جنسی خود را افزایش دهید؛ نیز می‌توانید از روش های زیر استفاده نمایید.

استفاده از شگردهای زنانه: در اینجا منظور از شگردهای زنانه، دلبری کرده و انرژی گذاشتن برای شروع رابطه جنسی از طرف شماست.

پوشیدن لباس های زیبا: همانطور که بارها به آن اشاره کردیم؛ ظاهر برای مردان اهمیت زیادی دارد. از این رو تلاش کنید تا لباس های زیبا برای خواب پوشیده و حتی آرایش کنید.

رعایت بهداشت شخصی: پیش از شروع رابطه جنسی مسواک زده و دوش گرفته و لباس های تمیز بپوشید. همچنین موهای زائد بدن خود را نیز از بین ببرید.

شما برای رابطه پیش قدم شوید: مردان نیاز دارند تا در برخی موارد، شما برای رابطه جنسی پیش قدم شوید. از این رو گاهی شما نیز اینکار را انجام دهید.

تحریک کردن مردان در روشنایی: مردان را به این موضوع عادت ندهید تا همواره شما را در تاریکی ببینند. روشنایی به آنها کمک می‌کند تا بدن شما را بهتر دیده و زودتر تحریک شوند.

نشان دادن لذت خود: میزان لذت خود را از طرف مقابل پنهان نکرده و این موضوع را به وضوح به آنها نشان دهید.

سخن پایانی

معمولا تصور می‌شود که مردان همواره آمادگی برقراری رابطه جنسی بوده و تحریک آنها به سرعت اتفاق می‌افتد. در صورتی که همیشه اینطور نیست و آنها نیز باید مراحلی را از لحاظ روانی و جسمانی طی کنند تا به مرحله برانگیختگی برسند. از این رو بهتر است از این مراحل مطلع شده و به آنها کمک کنید؛ تا رابطه جنسی بهتری را تجربه نمایید. همچنین در این زمینه می‌توانید از مشاور جنسی نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه علائم ظاهری تحریک مردان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: علائم ظاهری تحریک مردان

نشانه های استرس جنگ

استرس جنگ ترسی طبیعی و البته مخرب است. با اینکه تجربه جنگ، موضوعی است که ممکن است برای هر فردی در طول زندگی اش ایجاد نشود. اما به هر حال در هر دوره تاریخ، در مکانی جنگ و نزاع وجود دارد. به همین دلیل افراد ممکن است دچار اضطراب شوند که این شرایط برای آنان نیز ایجاد شده و یا در معرض آن قرار گیرند. این ترس معمولا با بروز برخی از محرک ها بیشتر می‌شود. از طرفی می‌تواند زندگی افراد را به طور کامل مختل کرده و در عملکرد آنان اختلال ایجاد کند. امروزه به دلیل دسترسی گسترده به اینترنت و اخبار، افراد بیشتر در معرض این محرک‌ها قرار گرفته و چنین چیزی را تجربه می‌کنند. از این رو باید خود را برای شرایط احتمالی آماده کرده و حتما از یک متخصص کمک بگیرند. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه استرس جنگ می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

استرس جنگ به چه معناست؟

استرس جنگ در واقع پاسخی است که ما از لحاظ روانی یا جسمانی به اخباری که در معرض آن قرار می‌گیریم؛ می‌دهیم. هر فردی، زمانی که از وقوع جنگ حتی در کشوری دیگر مطلع می‌شود؛ دچار استرس و اضطراب شده و تلاش می‌کند تا در ذهن خود احتمالات مختلف را تجسم کند. این نوعی مکانیسمی غریزی برای بقاست که روان ما تلاش می‌کند تا ما را در حالت آماده باش نگه دارد. پس تا حدی می‌توانیم بگوییم که تجربه این این استرس طبیعی و البته ضروری است. اما نباید بگذاریم تا پیشروی کرده و برای خود و یا دیگران فاجعه سازی کنیم.

نشانه های استرس جنگ

 

افراد دارای ترس از جنگ را با توجه به نشانه های شان می توان تشخیص داد و به آن ها کمک نمود. با اینکه در بیشتر موارد، بزرگسالان خود به صورت مستقیم این موضوع را بیان می‌کنند که از جنگ می‌ترسند. اما به هر حال این موضوع با علائمی همراه است که حتی در کودکان نیز می‌توان متوجه آن شد. این نشانه ها به شرح زیر هستند.

  • مختل شدن خواب (بیدار شدن به صورت مکرر از خواب)
  • بیقراری
  • مختل شدن تمرکز
  • بروز کابوس های شبانه
  • احساس نگرانی در مورد آینده
  • بالارفتن ضربان قلب
  • احساس حالت تهوع
  • سرگیجه
  • بروز حملات پنیک
  • خیالپردازی کردن در مورد جنگ
  • چک کردن مداوم اخبار
  • گریه کردن

چطور با استرس جنگ مقابله کنیم؟

اما چطور می‌توان استرس جنگ را کنترل کرد؟ برخی از افراد بیان می‌کنند که اصلا چرا باید چنین ترسی را سرکوب کرد وقتی انقدر غریب الوقوع است؟ از آنجایی که چنین ترسی، بسیار شدید و ناگهانی بوده و می‌تواند منجر به بروز مشکلات روانی و جسمانی زیادی برای شما گردد؛ بهتر است با روش هایی آن را کنترل نمایید. با اینکه در شرایط بحرانی، کنترل کردن چنین ترسی دشوار است. اما تمرین کنید که در ابتدا خونسردی خود را حفظ کرده و در مرحله بعدی از روش های زیر استفاده نمایید.

محدود کردن دسترسی به اینترنت و اخبار

شاید بتوان گفت بخش اعظمی از استرس و ترس از جنگی که تجربه می‌کنیم؛ ناشی از چک کردن مداوم فضای مجازی و اخبار است. در صورتی که بسیاری از اخباری که در فضای مجازی منتشر می‌شوند؛ اصلا حقیقت ندارند. از این رو زمانی که دچار چنین ترسی شدید؛ تلاش کنید تا از تلفن همراه، تلویزیون و به طور کلی وسایل ارتباطی فاصله بگیرید.

استفاده از تکنیک های خودمراقبتی

با اینکه بهتر است در هر شرایطی، تمرینات خودمراقبتی را انجام دهید؛ اما استفاده از این روش در زمان جنگ، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. منظور از خودمراقبتی در این زمان استفاده از تکنیک های تنفسی، آرام سازی عضلانی و حتی تمرینات مایندفولنس است. از انجام مدیتیشن و مراقبه نیز در این زمان غافل نشوید.

حضور در یک گروه حمایتی مانند خانواده

در چنین شرایطی باید به دنبال کسب حمایت عاطفی از نزدیکان و یا یک گروه پشتیبانی مانند خانواده باشید. سعی کنید با آنها وقت گذرانده و حواس خود را از اتفاقات پیرامون؛ پرت کنید.

پذیرش شرایط پیش بینی ناپذیر

برای غلبه بر استرس جنگ ، باید این موضوع را بپذیرید که برخی از موضوعات در کنترل شما نیستند. همواره شرایط پیش بینی ناپذیری ایجاد می‌شود که باید از لحاظ روانی خود را برای آنها آماده کرده و واکنش مناسبی داشته باشید. برای آشنایی بیشتر با دلایل بروز نگرانی از آینده کلیک نمایید.

بحث نکنید

زمانی که صحبت از جنگ می‌شود؛ ممکن است با نظرات مختلف و گاها متضادی مواجه شوید. اصلا بحث نکنید و تنها شنونده باشید. اگر بخواهید پاسخگوی تمام این نظرات باشید؛ میزان فشار روانی در شما بیشتر تشدید می‌گردد.

کمک گرفتن از روانشناس

گاهی استرس جنگ به قدری زیاد می‌شود؛ که به تنهایی و با روش‌هایی که گفته شد؛ قادر به کنترل آنها نخواهید بود. از این رو بهتر است از یک متخصص کمک گرفته و این موضوع را اصولی برطرف نمایید.

تاثیر استرس جنگ بر روی کودکان

فراموش نکنید که کودکان نیز به طور کامل متوجه شرایط شده و استرس جنگ را تجربه می‌کنند. از طرفی آنها هنوز نمی‌دانند که چطور باید در مورد احساسات خود صحبت کرده و این ترس را بروز دهند. به همین دلیل باید در این شرایط بیشتر به آنها توجه کرده و در کنار آنها باشید. زمانی که شما استرس خود را کنترل کنید؛ آنان نیز ترس کمتری را تجربه خواهند کرد.

تاثیراتی که جنگ بر روی زندگی کودکان دارد

در صورت وقوع جنگ، کودکان از آسیب پذیرترین گروه ها هستند. برخی از تاثیراتی که جنگ می‌تواند بر زندگی آنها داشته و به طور کلی آینده آنان را نابود کند؛ شامل موارد زیر هستند.

????تغییر شکل خانواده آنها به دلیل عدم حضور و یا کشته شدن یک یا همه اعضای خانواده

????پرخاشگری و فشارآوردن والدین به کودکان به دلیل استرس جنگ

????کاهش کیفیت و یا توقف تحصیل و آموزش کودکان

????فضای امن برای تفریح و گذراندن اوقات فراغت برای آنها از بین می‌رود

????بالا رفتن اضطراب کودکان به دلیل مواجه شدن با صدا و تصاویر آزاردهنده ناشی از حملات جنگی

????تجربه احساس تنهایی به شکل غیرقابل تحمل برای تجربه استرس جنگ

????کشته شدن و یا جراحت های جبران ناپذیر برای کودکان و یا خانواده آنها

????حقوق ابتدایی کودکان به طور کلی نادیده گرفته می‌شود

برای کاهش استرس جنگ در کودکان چه کنیم؟

 

از آنجایی که آنان به اندازه بزرگسالان قادر به کنترل استرس جنگ در خود نیستند؛ شما به عنوان والد باید اقداماتی را در این زمینه انجام دهید؛ تا آنها احساسات منفی کمتری را تجربه نمایند. برخی از این راهکارها شامل موارد زیر می‌باشند.

نیازی به صحبت کردن به صورت مداوم در مقابل آنان نیست: با اینکه احتمالا خودتان هم از شرایط پیش آمده مضطرب هستید؛ اما لزومی به صحبت کردن در این مورد به صورت مداوم وجود ندارد.

زمان بیشتری را با آنان بگذرانید: در چنین شرایطی بیشتر در کنار آنها مانده، بازی کنید و سعی کنید به آنها اطمینان دهید که از آنان حمایت خواهید کرد.

به آنها ابراز احساسات کرده و دلگرمی ایجاد کنید: بیشتر از قبل به آنها ابراز احساسات کنید و به آنها دلگرمی دهید.

عواقب روانی جنگ

جنگ حتی اگر سریعا پایان یافته و هیچ آسیبی به شما و اموالتان نزند؛ اما پیامدهای روانی آن تا سالها برای شما ماندگار خواهد شد. مانند هر بحران دیگری، جنگ نیز آثاری خواهد داشت که به برخی از آنها در این قسمت اشاره می‌کنیم.

_ ابتلا به افسردگی

_ اختلال در عملکرد تحصیلی و شغلی

_ ابتلا به حملات پانیک

_ بروز اختلال وسواس فکری عملی

_ ابتلا به اختلالات اضطرابی

_بروز اختلال استرس پس از سانحه

سخن پایانی

جنگ یکی از بدترین اتفاقاتی است که می‌تواند برای یک کشور بیافتد. همانطور که در کشور خودمان شاهد این موضوع هستیم که هنوز پس از گذشت سالها از جنگ تحمیلی، هنوز هم عده ای با اثرات آن دست و پنجه نرم می‌کنند. از این رو ترسیدن از آن طبیعی است. اما نباید اجازه داد تا استرس جنگ عملکرد طبیعی شما را مختل کند. از این رو بهتر است از لحاظ روانی، خود را برای آن آماده کرده و حتما با یک روانشناس نیز مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه استرس جنگ می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: استرس جنگ چیست؟

درجا زدن در زندگی به چه معناست؟

درجا زدن در زندگی احساسی است که بسیاری از افراد، آن را تجربه می‌کنند. برای همه ما پیش آمده احساس کنیم که دیگر نمی‌توانیم پیشرفت کنیم و یا تلاش های ما هیچ نتیجه ای در پی نخواهند داشت. این احساس، عامل بازدارنده ای است که می‌تواند بعد از مدتی به طور کلی ما را فلج کند. چرا که همواره احساس می‌کنیم که در حال درجا زدن هستیم و زحمات ما نتیجه ای در پی ندارد. اما نکته اینجاست که این تنها یک تفکر منفی و یا تله ذهنی است که تنها باعث عقب راندن ما شده و هیچ نتیجه ای ندارد. چرا که هر قدمی که شما برمی‌دارید؛ ثمره ای داشته که برای مشاهده آن به زمان نیاز است. از این رو باید صبوری کرد و ناامید نشد. اما اگر چنین احساسی دارید؛ بهتر است حتما از متخصص کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه درجا زدن در زندگی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

درجا زدن در زندگی به چه معناست؟

بسیاری تفکر درجا زدن در زندگی را به یک تله و یا دور باطل تشبیه می‌کنند که زمانی که در آن گیر می‌افتادید؛ احتمالا تا مدتی احساس افسردگی و ناراحتی داشته و مشکلات زیادی را تجربه خواهید کرد. از بسیاری از افرادی که دچار بی انگیزگی و یا حتی افسردگی شده اند؛ می‌شنویم که می‌گویند؛ احساس می‌کنم دارم درجا میزنم و به هیچ جا نمی‌رسم. برای همه ما در دوره ای از زندگی این حالت ایجاد شده و بعد از مدتی هم برطرف می‌گردد

معمولا تجربه چنین احساسی موقت است. اما اگر ماندگار شده و با نشانه های دیگری نیز همراه شود؛ می‌تواند پیش زمینه ای برای بسیاری از اختلالات روانی باشد. از این رو پیگیری این موضوع، از اهمیت زیادی برخوردار است. برای آشنایی با نشانه های ناامیدی از زندگی کلیک نمایید.

علائمی که بیانگر درجا زدن در زندگی هستند

 

اگر در مورد احساس درجا زدن در زندگی مطمئن نیستید و یا به دنبال فردی می‌گردید که مستقیم به شما بگوید که آیا در حال درجا زدن هستید یا خیر؛ توجه کردن به این نشانه ها می‌تواند برای شما بسیار کمک کننده باشد. البته که شاید با خواندن این نشانه ها مهر تاییدی به احساسات خود زده و بگویید؛ پس من قطعا در حال درجا زدن در زندگی هستم و دیگر هیچ امیدی به آینده ندارم. اما با استفاده از این نشانه ها باید؛ جلوی پیشروی این احساس را در خود گرفته و حتما برای درمان جدی اقدام نمایید. برخی از این نشانه ها، شامل موارد زیر هستند.

احساس کسلی

زمانی که احساس درجا زدن در زندگی دارید؛ طبیعتا زودتر خسته شده و دیگر تمایلی برای ادامه دادن یک کار یا فعالیت نخواهید داشت از این رو همواره احساس کسلی و خستگی کرده و یا تصور می‌کنید که ناکارآمد شده اید.

تمایلی به تجربه چالش های جدید ندارید

معمولا افرادی که دچار احساس درجا زدن در زندگی می‌کنند؛ همواره زود قضاوت کرده و حتی اگر چالش و موقعیت جدیدی هم برای آنها ایجاد شود؛ به سمت آن نخواهند رفت. چرا که تصور می‌کنند که فایده ای ندارد.

احساس گیجی داشتن

با داشتن احساس درجا زدن در زندگی ، افراد احساس گیجی کرده و دقیقا نمی‌دانند که باید چه کنند. آنها خود را در میان تصمیمات زیادی می‌بینند که قدرتی برای انتخاب آنها نداشته و نمی‌دانند که باید چه کنند.

استرس و اضطراب

طبیعتا داشتن چنین افکاری اضطراب آور بوده و باعث می‌شود تا افراد فشار روانی زیادی را تجربه کنند. آنها احساس می‌کنند تا از دیگران عقب افتاده اند و به اندازه آنها عملکرد خوبی در زندگی ندارند. به همین دلیل دچار استرس و اضطراب می‌شوند.

احساس می‌کنید چیزی غلط است

با داشتن این افکار، افراد همواره خود را مقصر دانسته؛ و احساس می‌کنند که حتما کار اشتباهی انجام داده اند که نتیجه مطلوبی کسب نکرده اند. این حالت ممکن است آنها را دچار وسواس فکری و نشخوار ذهنی نیز بکند.

تجربه احساس بلاتکلیفی

احساس درجا زدن در زندگی باعث می‌شود تا افراد احساس بلاتکلیفی نکرده و ندانند که باید چه اقدامی انجام دهند. اگر این کار هم نتیجه ای نداشته باشد؛ چه؟ این تمام چیزی است که در ذهن آنها در حال گردش است.

ترس از تغییر دارید

از آنجایی که این احساس در آنها باعث تلاش نکردن  و سکون فکری می‌شود؛ بعد از مدتی متوجه خواهند شد که ترس از تغییر داشته و حتی دیگر نمی‌خواهند تا چیزی را در زندگی خود تغییر دهند.

دچار بی ثباتی عاطفی و روانی هستید

بی ثباتی عاطفی و روانی نیز یکی دیگر از نشانه های ناشی از این حالت در افراد است. افراد تلاش می‌کنند که تا راه های مختلفی را برای خارج شدن از این حالت امتحان کنند و نتایج متفاوتی نیز می‌گیرند. از این رو همواره احساسات متضادی را تجربه خواهند کرد.

افرادی که درگیر درجا زدن در زندگی هستند؛ چه ترس هایی دارند؟

معمولا احساس درجا زدن در زندگی منجر به شکل گیری برخی از ترس ها در زندگی نیز می‌شود. همین ترس ها هستند که باعث بروز استرس و اضطراب شده و گاها واکنش های مختلفی را در افراد برمی‌انگیزنند. برخی از این ترس ها شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از اصول موفقیت در زندگی کلیک نمایید.

  • ترس از تنها شدن
  • ترس از شکست
  • از انجام کارهای جدید می‌ترسند
  • همواره ترس از وقوع یک اتفاق ناگوار را دارند
  • ترس از آسیب دیدن دارند
  • از قضاوت دیگران می‌ترسند
  • ترس از کافی یا خوب نبودن

چطور از درجا زدن در زندگی جلوگیری کنیم؟

 

از آنجایی که احساس درجا زدن در زندگی ما را تبدیل به یک فرد ترسو و منفعل می‌کند و مشکلات زیادی در زندگی شخصی و اجتماعی را به وجود می‌آورد؛ بسیار اهمیت دارد که از این مسئله جلوگیری کرده و یا بر آن غلبه کنیم. برای جلوگیری از احساس پوچی در زندگی کلیک نمایید.

مسئولیت پذیر باشید: بیشتر شاهد بروز این احساس در افراد بی مسئولیت هستیم. چرا که آنان تنها دیگران را مقصر ناکامی های خود می‌دانند و همه چیز را به عوامل بیرونی ربط می‌دهند.

شناسایی کردن نقاط ضعف خود: نقاط ضعف خود را شناسایی کرده و آنها را بپذیرید. این بدان معنا نیست که دست روی دست گذاشته آنها را اصلاح نکنید. بلکه باید بپذیرید که نمی‌توانید کامل باشید و همواره نتیجه خوبی به دست آورید.

قبول کردن پروژه های سخت و چالش برانگیز: مدام خود را در معرض چالش های مختلف قرار داده و از موقعیت های جدید نترسید.

داشتن استانداردهای بالا: برای خودتان استانداردها بالا و هدف های بزرگی قرار دهید. چرا که در این صورت تلاش بیشتری کرده و به زودی ناامید نمی‌شوید.

کمک گرفتن از روانشناس: حتما از روانشناس کمک گرفته و از بروز پیامدهای احتمالی جلوگیری نمایید. چرا که بسیاری تحت تاثیر این افکار دچار افسردگی شده و یا حتی افکار خودکشی دارند.

سخن پایانی

شاید تصور کنید که داشتن چنین افکاری، خیلی مهم نبوده و یا کاملا طبیعی است. شاید در دوره های مختلفی از زندگی تان تحت تاثیر خستگی این احساس را داشته باشید و تصور کنید که اشکالی ندارد. اما اگر برای مدت زمان طولانی دچار این احساس شدید و تحت تاثیر آن هیچ اقدام مفیدی نمی‌کنید؛ باید حتما به طور جدی در این مورد اقدام کرده و از متخصص کمک دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه درجا زدن در زندگی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: درجا زدن در زندگی 

چرا شوهرم دیر میاد خونه ؟

شوهرم دیر میاد خونه از این موضوع ناراحتم! این جمله را امروزه از زبان زنان زیادی می‌شنویم. چرا که می‌توانیم بگوییم که در عصر حاضر وقت گذرانی به صورت جداگانه در میان زوجین به موضوع شایع تری نسبت به گذشته تبدیل شده است. از طرفی مردان برای این موضوع کمی خود را آزادتر می‌دانند. به همین دلیل احتمالا ساعت ها بیرون از خانه، به دلایل مختلف وقت گذرانده و در این مورد هم با همسر خود صحبت نمی‌کنند. معمولا اولین چیزی که به ذهن زنان در این شرایط خطور می‌کند؛ خیانت است. در صورتی که دلایل دیگری نیز در این مورد وجود داشته و البته انجام اینکار توسط مردان پیامدهای بسیار بدی به همراه دارد. از این رو بهتر است در ابتدا با کمک روانشناس، دلیل این موضوع را پیدا کرده و در مرحله بعدی اقدامات لازم را انجام دهید. برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دیر آمدن شوهر به خانه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

چرا شوهرم دیر میاد خونه ؟

 

احتمالا این سوالی است که از خودتان و یا درمانگرتان می‌پرسید. طبیعتا این موضوع عادی نبوده و زنگ خطری در مورد وجود مشکلی در رابطه است. به همین دلیل باید هرچه سریع‌تر علت این موضوع را پیدا کرده و در این مورد کاری کنید. البته به این معنی نیست که شما مقصرید و یا شایسته این رفتار هستید. بلکه در این شرایط که احتمالا همسرتان در حال فاصله گرفتن است؛ شما باید تلاش بیشتری کرده و مقابله به مثل نکنید. برخی از دلایل عمده ای که برای این موضوع مطرح می‌شوند؛ شامل موارد زیر است. برای اطلاع از دلایل شک به خیانت همسر کلیک نمایید.

شما مدام در حال شکایت کردن و غر زدن هستید

یکی از اصلی‌ترین دلایلی که همسر علاقه‌ای به حضور در خانه ندارد؛ این است که احتمالا شما مدام در حال شکایت کردن و غر زدن در مورد همه چیز هستید. شاید شرایط واقعا برای شما آزارنده باشد؛ اما اعتراض به شرایط موجود نیز زمانی دارد. زمانی که همسرتان بعد از یک روز طولانی و خسته کننده به خانه می‌آید؛ دیگر تحمل شنیدن حرف های ناخوشایند را نداشته و می‌خواهد زمانی را استراحت کند و یا حرف های خوشایندی مثل ابراز علاقه از شما بشنود. اگر تمایل دارید تا شنیده شوید و یا مشکلی را حل کنید؛ باید زمان مناسبی را انتخاب کنید.

حجم کاری او زیاد است | شوهرم دیر میاد خونه

یکی دیگر از دلایلی که باعث می‌شود تا شوهر تا دیر وقت بیرون از خانه باشد؛ اضافه کاری و یا حجم کاری بالای اوست. امروزه به دلیل مشکلات اقتصادی، مردان باید بیشتر کار کرده و درآمد بالاتری داشته باشند. از این رو مجبور هستند تا دو شغل داشته و یا در شغل خود اضافه کاری کنند. او با اینکار در تلاش است تا آرامش و رفاه بیشتری را برای شما فراهم کند. از این رو باید قدردان او باشید.

استرس و اضطراب بالایی دارد

از آنجایی که معمولا مردان، کم حرف تر از زنان هستند و تمایلی به صحبت کردن ندارند؛ زمانی که استرس و اضطراب بالایی را تجربه می‌کنند؛ مایل نیستند که به خانه رفته و این موضوع را با همسر خود در میان بگذارنند. حتی شاید جای خاصی هم نروند و یا کاری نکنند؛ اما ساعات طولانی در خیابان ها راه رفته و یا رانندگی می‌کنند تا این موضوع را به همسر خود منتقل نکنند. یا شاید هم محرک اضطراب آوری مانند فرزند در خانه هست و از رویارویی با آن امتناع می‌کنند. این بدان معنا نیست که آنها به فرزند خود علاقه ای ندارند. بلکه نمی‌خواهند در مقابل آنها ناراحت و یا شرمنده باشند. از این رو زمانی به خانه می‌روند که آنها خوابیده اند.

در حال خیانت کردن به شماست | شوهرم دیر میاد خونه

تا اینجا در مورد دلایل خوشبینانه ای صحبت کردیم. اما شاید او واقعا در حال خیانت به شماست. البته که تنها نشانه خیانت، دیر به خانه آمدن نیست و از طریق رفتارهای دیگر نیز می‌توانید متوجه این موضوع بشوید. اما به طور کلی مردی که در حال خیانت است؛ باید زمان بیشتری را در خارج از خانه بگذراند. برای آشنایی با نشانه های خیانت در مردان کلیک نمایید.

اجتماعی تر و برونگراتر از شماست

اجتماعی و برونگرا بودن شوهر نیز در این مورد بی تاثیر نیست. به طور کلی او انرژی بیشتری داشته و نیاز دارد تا دوستان خود را بیشتر ملاقات کرده و یا حتی به مکان های مختلفی برود. برای مثال بعد از سرکار به باشگاه می‌روند و یا همراه با دوستانشان به تماشای فوتبال می‌نشینند.

در حال جبران ایام جوانی اش است | شوهرم دیر میاد خونه

برخی از کسانی که زود ازدواج کرده اند و یا زندگی مشترک برایشان تکراری و خسته کننده شده است؛ نیز ممکن است زمان بیشتری را خارج از خانه بمانند. آنها تصور می‌کنند که باید جوانی کرده و تا جایی که می‌توانند لذت ببرند.

از انجام کارهای خانه فرار می‌کند

اگر شما فردی هستید که بخش اعظمی از کارهای خانه را بردوش همسرتان می‌اندازید؛ باید بگوییم که جای تعجب ندارد که او برای فرار از این مسئولیت دیرتر به خانه آمده و تمایلی برای انجام آن کارها از خود نشان ندهد.

شوهرم دیر میاد خونه چیکار کنم؟

 

اما در این مورد چه می‌توان کرد؟ بیشتر زنان واکنش تهاجمی را انتخاب کرده و بعد از مدتی هم به طور کلی منفعل شده و تلاشی برای حل این مشکل نمی‌کنند. اما برخی از اقدامات موثری که در این زمان می‌توانید انجام دهید؛ شامل موارد زیر هستند.

دلیل این موضوع را از او بپرسید

در ابتدا به طور مستقیم از خود او دلیل اینکار را جویا شوید. در صورتی که او حاضر به توضیح دادن نبود و یا تمایلی به حرف زدن نداشت و بهانه های پیش پا افتاده آورد؛ به سراغ روش های بعدی بروید. حین صحبت کردن با او نشان دهید که مایل به شنیدن دلایل او هستید و واکنش بدی نشان نخواهید داد.

به صورت مداوم ساعت را چک نکنید | شوهرم دیر میاد خونه

چک کردن مداوم ساعت و یا نگاه کردن به آن، باعث بازگشت همسرتان نشده و مشکلی را حل نمی‌کند. به جای اینکار برنامه ریزی کنید تا در نبود او به کارهای خودتان رسیده و یا خود را سرگرم کنید. حداقل از زمانی که دارید به درستی استفاده کنید.

مشکل را پیدا کنید

به جای تمرکز بر مشکل، بر راه حل تمرکز کرده و تلاش کنید تا مشکلی را که باعث دیر آمدن شوهرتان می‌شود را پیدا کنید.

در این مورد غر نزنید | شوهرم دیر میاد خونه

اگر به این دلیل به همسر خود غر زده و این موضوع را به او یادآوری کنید؛ او به جای تغییر رفتار با شما لج کرده و همه چیز بدتر خواهد شد. از طرفی با غر زدن چیزی درست نمی‌شود؛ تنها احتمالا مشاجرات بیشتری شکل می‌گیرد.

از یک روانشناس کمک بگیرید

در این مورد حتما از یک روانشناس کمک گرفته و تلاش کنید تا مشکل پیش آمده را به صورت اصولی حل کنید. حتی از همسر خود هم بخواهید تا در جلسات شرکت کند. به کمک روانشناس می‌توانید در این مورد به توافق رسیده و مشکل را حل کنید.

سخن پایانی

بیشتر زنان در مواجهه با چنین موقعیتی، بدترین احتمال را در نظر گرفته و همسر خود را متهم به خیانت می‌کنند. در صورتی که همانطور که مشاهده کردید؛ دلایل دیگری نیز برای این موضوع وجود دارد و البته می‌توان آن را حل نمود.بهتر است در ابتدا در این مورد با همسر خود صحبت کرده و در قدم بعدی از یک روانشناس کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دیر آمدن شوهر به خانه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: شوهرم دیر میاد خونه

اصول خلاصه نویسی چگونه است؟

اصول خلاصه نویسی شامل تکنیک ها و نکات زیادی می‌شود. به طور کلی از زمانی که درس خواندن را به طور جدی آغاز می‌کنید؛ خلاصه نویسی می‌تواند به طور فزاینده ای به شما کمک کرده و باعث پیشرفت تان شود. چرا که در این حالت شما با صرف انرژی بسیار کمتر می‌توانید حجم زیادی از مطالب را بیاموزید. البته که برای خلاصه نویسی کردن هم باید بر مطالب درسی تسلط کافی را داشته باشید. اما در این حالت شما تنها یکبار یک مطلب را به طور کامل خوانده و در دفعات بعدی تنها نگاهی به خلاصه نویسی خود می‌اندازید. برای یادگیری این مهارت ارزشمند، با ما همراه باشید. برای دریافت مشاوره تحصیلی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اصول خلاصه نویسی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

اصول خلاصه نویسی چگونه است؟

با اینکه همه مطالبی که دانش آموزان و دانشجویان موظف به خواندن آنها هستند؛ مهم محسوب می‌شوند؛ اما خودمان هم می‌دانیم که به مطالبی نیاز پیدا نخواهیم کرد. و آنها تنها بخشی از ظرفیت ذهنی ما را مشغول می‌کنند. از این رو روش هایی مثل خلاصه نویسی می‌تواند در زمان و انرژی ما صرفه جویی کند. اما بیشتر دانشجویان این مهارت را بلد نبوده و یا به طور اشتباه آن را انجام می‌دهند. اما یک خلاصه نویسی خوب باید شامل ایده های اصلی، شواهد، رویدادها و افراد مرتبط و همچنین جملات قلاب باشد. در ادامه بیشتر در مورد پیدا کردن و نوشتن این محتویات توضیح خواهیم داد. برای آشنایی با انواع اصول درس خواندن کلیک نمایید.

انواع اصول خلاصه نویسی

 

اصول خلاصه نویسی، شامل پنج نوع مختلف است که در صورت رعایت کردن آنها می‌توانید به یک خلاصه جامع و مفید از مطالب درسی تان برسید.

خنثی نویسی کردن: شما نباید از متن جهت گیری خاصی داشته و یا قضاوت خود را بنویسید؛ بلکه لحن یادداشت شما باید کاملا خنثی و همسو با ادبیات متن باشد.

به دقت نوشتن: تلاش کنید تا اعداد و فرمول های یک متن خلاصه نویسی شده، همگی درست باشند.

شفافیت داشتن: متن را در شفاف ترین حالت ممکن نوشته و تصور نکنید که اگر سرنخی بگذارید؛ بعدا آن را به یاد خواهید آورد.

ساده بودن ساختار و اطلاعات: فراموش نکنید که دشواری متن خلاصه شده، باید کمتر از متن اصلی باشد. از این رو تا حد امکان آن را خلاصه کنید.

مختصر و مفید بودن: جملات را به صورت کاملا منطقی و با رعایت اصول دستور زبانی بنویسید.

گام های اصلی خلاصه نویسی کردن

در قسمت قبلی بیشتر در مورد جزئیات اصول خلاصه نویسی صحبت کردیم. اما در این قسمت قصد داریم تا از ابتدا بگوییم تا اینکار را باید چگونه انجام دهید. اگر به طور کلی اصول خلاصه نویسی را نمی‌دانید؛ این قسمت می‌تواند کمک بزرگی برایتان باشد. برای اطلاع از راه های حفظ کردن سریع درس کلیک نمایید.

در ابتدا متن اصلی را بخوانید

در مرحله اول باید متنی را که قصد خلاصه نویسی کردن آن را دارید؛ به طور کامل بخوانید. حتی اگر متن را در گذشته خوانده اید؛ یکبار دیگر آن را خوانده و به ایده ها و نکات اصلی بیشتر توجه کنید.

از نکات اصلی لیستی تهیه کنید

در گام بعدی، نکات اصلی را لیست کرده و در مورد هریک توضیح اندکی بنویسید. حتی می‌توانید به ترتیب اولویت اینکار را انجام دهید. چرا که احتمالا می‌دانید که برخی از سرتیترها اهمیت بیشتری دارند.

متن خلاصه را نگارش کنید

حال متنی را که استخراج کرده اید؛ ویرایش کنید. همه مطالبی که در مرحله اول نوشته اید؛ احتمالا کلیدی نبوده و اهمیت زیادی نخواهند داشت. با یک بار دیگر خواندن متن می‌توانید آنها را حذف کرده و بقیه مطالب را با نظم بیشتری بنویسید.

شواهد، رویدادها و افراد را بیشتر تقویت کنید

یکی از روش هایی که که خلاصه نویسی کردن بسیار کمک کننده است؛ این است که در متن خلاصه نویسی، به شواهد، رویدادها و افرادی اشاره کنید که باعث یادآوری مطلب برای شما می‌گردند. روی این موضوعات هم می‌توانید تمرکز کنید.

نتیجه گیری داشته باشید

در پایا خلاصه نویسی، حتما نتیجه گیری داشته و در قالب چند جمله کلی در مورد مطالبی که نوشته اید؛ نکاتی را تکرار کنید.

روش های مختلف خلاصه نویسی کردن

اصول خلاصه نویسی در قالب روش های مختلفی ارائه می‌شوند. در واقع خلاصه نویسی مفهومی شخصی بوده و هر فردی باید برای خودش آن را انجام دهد. می‌توانید این روش ها را مطالعه کرده و آن که بیشتر برای شما مناسب است را انتخاب نمایید.

روش خلاصه نویسی پنج W و یک H

دراین حالت باید خلاصه نویسی شما به شش سوال چه کسی WHO؟ چه چیزی WHAT؟ چه زمانیWHEN؟ چه‌مکانیWHERE؟ چرا WHY؟ و چطور HOW؟ پاسخ دهد. معمولا این روش را برای متن هایی استفاده می‌کنند که شخصیت محور هستند. و یا در مورد یک فرایند زمانی صحبت می‌شود.

روش SWBST

این روش را برای خلاصه نویسی داستان ها استفاده می‌کنند. SWBST مخفف جمله Somebody Wanted But So Then است. به این معنی که شخصی می‌خواست؛ اما پس از آن… . در ابتدا باید شخص اصلی داستان را معرفی کنید؛ سپس موضوعی یا اقدامی که شخصیت اصلی می‌خواهد انجام دهد، در مرحله بعدی در مورد مشکلی که شخصیت اصلی با آن مواجه می‌شود؛ راه حل پیشنهادی و در نهایت نحوه حل مشکل و نتیجه گیری.

روش SAAC

برای خلاصه نویسی متون علمی و مقالات باید از این روش استفاده کنید. در یک لیست باید تنها عنوان مقاله، نویسنده و یا شخصیت اصلی، اقداماتی که در طول متن انجام شده اند و در نهایت نتیجه ای که از مرحله قبل به دست آمده و نتیجه گیری منطقی دو مرحله آخر را بنویسید تا کل مطالب را به یاد آورید.

روش FTF

این کلمه مخفف عبارت First Then Finally است که به معنای ابتدا و سرانجام می‌باشد. این روش مناسب برای متونی است که دارای رویدادهایی با ترتیب زمانی هستند. در ابتدا باید در مورد جزئیات صحبت کنید. سپس رویدادهای متعاقب رویدادهای اصلی و در نهایت نتیجه نهایی.

روش GMG

GMG مخفف Give Me the Gist است که در آن تنها تلاش می‌شود تا جزئیات حذف شده و نکات اصلی درآورده شوند. برای دروسی مانند ریاضی و فیزیک مناسب است.

تفاوت نکته برداری با خلاصه نویسی در چیست؟

برخی از افراد نکته برداری را با خلاصه نویسی یکسان می‌دانند. در صورتی که نکته برداری روشی موقت به منظور افزایش تمرکز و کشف سوالات در زمانی دیگر است. اما در خلاصه نویسی شما باید یک مطلب را به طور کامل بلد باشید و جزئیات و مطالب اضافی را از آن حذف نمایید.

بایدها و نبایدهای اصول خلاصه نویسی

اصول خلاصه نویسی همچنین بایدها و نبایدهایی دارد که در صورت رعایت آنها کیفیت کار شما بالاتر خواهد رفت. برخی از این نکات، شامل موارد زیر هستند.

  • پیش خوانی داشتن
  • توضیح اضافی ندهید
  • بازخوانی خلاصه نویسی پس از نوشتن
  • از لحاظ تصویری، خلاصه نویسی را جذاب کنید

اصول خلاصه نویسی بر اساس سبک های مختلف

در اصول خلاصه نویسی، افراد معمولا از سه سبک مختلف استفاده می‌کنند. برای مثال یا لحن متن را تغییر داده، یا از کلمات هم معنی استفاده می‌کنند و یا تنها کلمات و نکات اصلی را یادداشت می‌کنند.

اصول خلاصه نویسی بر اساس تکنیک های مختلف

در قسمت های قبلی در مورد تکنیک های مختلف خلاصه نویسی صحبت کردیم. اما سه تکنیک دیگر که می‌توانند در شرایط مختلف کارساز باشند؛ شامل روش سرفصل نویسی، یادداشت برداری کرنل و استفاده از نقشه ذهنی هستند.

در روش یادداشت برداری کرنل، یک برگه را به سه قسمت تقسیم می‌کنید. در یک قسمت کلمات کلیدی و سرنخ ها را نوشته و در قسمتی دیگر نکات مهم و نظرات شخصی و در نهایت خلاصه تمام مطالب.

روش نقشه ذهنی کمی مشابه با روش بارش فکری است. چرا که در ابتدا باید موضوع اصلی را در مرکز صفحه قرار داده و سپس آن را به موضوعات اصلی وصل کنید. در مرحله بعدی شاخه ها و جزئیات بیشتری را به هر تیتر اضافه کنید.

سخن پایانی

برخی تصور می‌کنند که درس خواندن و مطالعه درست تنها به معنی اختصاص زمان زیادی به اینکار است. در صورتی که با استفاده از روش ها و تکنیک های اصولی می‌توانید در زمان کمتر، مطالب بیشتری را یاد بگیرید. از این رو حتما در این مورد با مشاوره تحصیلی صحبت کرده و اصول خلاصه نویسی را بیاموزید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اصول خلاصه نویسی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: اصول خلاصه نویسی

ترس از سایه به چه معناست؟

ترس از سایه یکی از فوبیاهای رایج در میان کودکان و یا حتی بزرگسالان محسوب می‌شود. به طور کلی سایه مفهوم ترسناکی است و گاهی افراد را در شرایط مختلف می‌ترساند. مفهوم سایه همواره با موضوعاتی مثل شب، تاریکی و یا موجودات ماورای الطبیعیه همراه می‌شود. به همین دلیل تداعی کننده ترس بوده و می‌تواند اضطراب‌آور باشد. این موضوع در بیشتر موارد در دوران کودکی ایجاد شده و تا زمان بزرگسالی ادامه می‌یابد. حتی بسیاری از کسانی که از تاریکی می‌ترسند؛ در واقع از این هراس دارند که سایه های عجیب و غریب ببینند. از این رو بهتر است افراد نشانه های ناشی از این نوع ترس را شناخته و در مرحله بعدی با کمک متخصص در این زمینه اقدام نمایند. برای دریافت مشاوره کودک کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از سایه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

ترس از سایه به چه معناست؟

ترس از سایه به معنی بروز هیجانات شدید و بی‌دلیل در مواجهه با سایه خودشان و یا به طور کلی هر نوع سایه ای است که افراد مشاهده می‌کنند. از آنجایی که ما در شرایط مختلف ممکن است سایه خود، دیگران و یا اجسام مختلف را ببینیم؛ این ترس بیمارگونه می‌تواند در زندگی فردی و اجتماعی افراد اختلال ایجاد کند. افراد به این دلیل احتمالا تمایلی ندارند تا در معرض نور خورشید قرار  بگیرند و یا حتی از آن خارج شوند تا سایه ای ببینند. شب‌ها احتمالا خواب راحتی نداشته و به طور کلی مشکلات زیادی را تجربه خواهند کرد. در ادامه بیشتر در مورد نشانه ها و حتی راه های درمان این فوبیا توضیح خواهیم داد. برای آشنایی با نشانه های ترس از نور کلیک نمایید.

ترس از سایه از چه سنی آغاز می‌شود؟

کودکان خردسال معمولا تصوری از ترس ندارند. پس دیدن سایه ها حتی برای آنها سرگرم کننده نیز هست. اما در سن دو تا سه سالگی قدرت تخیل کودکان به سرعت رشد کرده و مرز بین خیال و واقعیت برای آنها از بین می‌رود. به همین دلیل با فکر کردن و خیالپردازی در مورد موضوعات مختلف، ممکن است نشانه های ترس از سایه در آنها شکل گیرد.

علت ترس از سایه چیست؟

 

با اینکه گفتیم که بروز این نوع ترس در کودکان تا حدی طبیعی است؛ اما پیدا کردن علت این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار بوده و می‌تواند در فرایند درمان تاثیرگذار باشد. در این قسمت در مورد برخی از این دلایل توضیح خواهیم داد.

آموزش های غلط و یا یادگیری از دیگران

یکی از اصلی ترین دلایل بروز ترس از سایه در کودکان ، آموزش های اشتباه والدین است. در واقع والدین و یا خواهر و برادرها در حین قصه گفتن برای کودکان و یا صحبت کردن با آنان، گاهی سایه را برای کودک به موجودی ترسناک و خطرناک تشبیه می‌کنند. به همین دلیل این ترس در کودک شکل می‌گیرد. و یا از طرفی زمانی که کودک می‌بیند که والدینش از سایه می‌ترسند؛ او نیز تصور می‌کند که سایه ها واقعا موجودات ترسناکی هستند. برای آشنایی با پیامدهای ناشی از ترساندن کودک کلیک نمایید.

شرایط محیطی کودک و خلاقیت ذهنی او

همانطور که پیش تر هم به آن اشاره شد؛ یکی از اصلی ترین دلایل شکل گیری ترس از سایه،  خلاقیت و فضای ذهنی خود اوست. از طرفی شرایطی که کودک در آن می‌خوابد؛ نیز در این زمینه موثر است. مانند نور نامناسب چراغ خواب و یا نوع قرارگیری وسایل در اتاق خواب و حتی مکانی که پنجره قرار دارد.

خستگی ذهنی و روانی

خستگی روانی و ذهنی می‌تواند منجر به ترشح هورمون استرس شده و افراد را حساس و تحریک پذیر کند. حتی این هورمون بر کیفیت خواب نیز تاثیر گذاشته و در این حالت بیشتر احتمال دارد که افراد کابوس ببینند.

مشاهدات کودک در طول روز

محتواهایی که کودکان در طول روز در معرض آنان قرار می‌گیرند؛ نیز در این مورد موثر است. برای مثال کارتون هایی که می‌بینند و یا کتاب هایی که می‌خوانند.

عوامل ژنتیکی

برخی از تحقیقات حاکی از آنند که برهم خوردن تعادل شیمیایی در مغز باعث ایجاد استرس و اضطراب شده و فوبیاهای مختلف را به وجود می‌آورد. برای برخی از افراد این اتفاق به صورت ژنتیکی می‌افتد. از طرفی زمانی که یکی از والدین این ترس را داشته باشند؛ بیشتر احتمال دارد که کودک نیز مبتلا گردد.

تجربیات تلخ گذشته

یکی دیگر از دلایل بروز ترس از سایه ، داشتن تجربیات تلخی در گذشته است. برای مثال در یکی از اتفاقات ترسناکی که کودک در گذشته داشته است؛ همزمان شاهد سایه ای بوده و به همین دلیل همواره تماشای سایه برای او تداعی کننده ترس بوده و تصور می‌کند که اتفاق بدی در انتظار اوست.

مفهوم سایه برای کودکان ناشناخته است

مفهوم سایه هنوز برای کودکان به طور کامل واضح و شفاف نیست. به همین دلیل تصور می‌کنند که می‌تواند برایشان خطرناک و تهدیدکننده باشد و مشکلات مختلفی را ایجاد نماید.

نشانه های ترس از سایه

ترس از سایه معمولا با بروز نشانه هایی در افراد همراه است. با بروز این نشانه ها در کودکان همزمان با دیدن سایه، می‌توانید متوجه این ترس در کودکان شوید. برخی از این نشانه ها شامل موارد زیر هستند. برای آشنایی بیشتر با نشانه های ترس از تاریکی کلیک نمایید.

  • ابتلا به حملات پانیک
  • بروز استرس و اضطراب شدید در مواجهه شدن با سایه ها
  • اجتناب از نگاه کردن به سایه خود
  • عرق کردن
  • لرزیدن بدن
  • بروز شب ادراری
  • این افراد در معرض ابتلا به وسواس فکری نیز هستند

درمان ترس از سایه

 

خوشبختانه ترس از سایه قابل درمان بوده و می‌توان نشانه های آن را کنترل کرد. با اینکه در بیشتر موارد با بالارفتن سن کودک نشانه های این ترس به طور خود به خود کمرنگ تر شده و یا به طورکلی از بین می‌رود. در غیر اینصور می‌توانید از روش های زیر برای درمان در هر سنی استفاده کنید. برای اطلاع از راه های درمان فوبیاها کلیک نمایید.

کمک گرفتن از روانشناس: در قدم اول حتما باید از روانشناس کمک گرفته و با روش های مختلفی مثل شناختی رفتاری، مواجهه درمانی و… این فوبیا را درمان کنید.

تغییر دادن شرایط محیطی: در کنار کمک گرفتن از روانشناس، باید شرایط محیطی و اتاق خواب خود یا کودک را نیز تغییر داده و آن را در شرایطی قرار دهید که سایه ها شکل وحشتناکی برای کودک نداشته باشند.

سخن پایانی

ترس از سایه در کودکان ، تا حدی طبیعی است؛ اما می‌تواند پیامدهای نگران کننده ای داشته باشد. از این رو نباید به سادگی از کنار این موضوع گذشت. والدین باید در صورت مشاهده نشانه های چنین ترسی در کودکان شان، از متخصص کمک گرفته و از تشدید آن جلوگیری نمایند.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از سایه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: ترس از سایه کودکان بامزه نیست؟

رابطه یک شبه به چه معناست؟

رابطه یک شبه یا وان نایت استند نوعی از روابط است تنها هدف آن برقراری رابطه جنسی بوده و افراد تنهاد برای رفع نیاز جنسی خود و خوشگذرانی به آن روی می‌آورند. امروزه انواع مختلفی از رابطه وجود دارد تا افراد بتوانند نیازهای عاطفی و جنسی خود را به شکل های مختلفی برطرف کنند. اما این تنوع و آزادی انتخاب همیشه هم خوب نیست. چرا که در بیشتر موارد شاهد بروز مشکلات زیادی بعد از ورود به چنین روابطی هستیم. افراد معمولا برای شروع چنین روابطی، هیجان زیادی داشته و به دلیل باورهای اشتباه و یا عدم اطلاعات کافی، تمایل دارند تا چنین روابطی را داشته باشند. از این رو بهتر است در ابتدا اطلاعات افراد را بالا برده و در قدم بعدی در این زمینه از روانشناس کمک گرفت. برای دریافت مشاوره جنسی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه یک شبه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

رابطه یک شبه به چه معناست؟

رابطه یک شبه به معنی برقراری رابطه جنسی بدون هیچ‌گونه تعهد با فردی است که حتی ممکن است اصلا او را نشناسید. در بیشتر موارد هردو نفر کاملا از این موضوع آگاه بوده و با رضایت به آن تن می‌دهند. از شروط اصلی این نوع رابطه این است که دو نفر مطلع باشند که در حال انجام چه کاری هستند. در غیر اینصورت این رابطه می‌تواند تبدیل به نوعی خشونت و یا سواستفاده جنسی و عاطفی باشد. در این رابطه بعد از چند ساعت رابطه جنسی، افراد از یکدیگر جدا شده و شاید اصلا هرگز یکدیگر را نبینند. برای آشنایی بیشتر با شرایط خیانت توافقی کلیک نمایید.

دلایل تمایل افراد به رابطه یک شبه

 

برخی از افراد معتقدند که برقراری رابطه جنسی بدون داشتن رابطه عاطفی و احساسات، اصلا ممکن نیست. پس چطور بعضی از افراد رابطه یک شبه را انتخاب کرده و بدون هیچ گونه رابطه متعهدانه ای با فردی که نمی‌شناسند؛ سکس دارند؟ این موضوع به دلایل مختلفی اتفاق می‌افتد. پیدا کردن علت اینکار می‌تواند بسیار کمک کننده بوده و برای منصرف کردن افراد موثر باشد. در این قسمت به توضیح برخی از این دلایل خواهیم پرداخت. برای آشنایی بیشتر با پیامدهای رابطه بنفیت کلیک نمایید.

روحیه تنوع طلب افراد

یکی از دلایلی که افراد رابطه یک شبه را انتخاب می‌کنند؛ روحیه تنوع طلبی در آنهاست. برخی از افراد به طور کلی نمی‌توانند برای مدت زمان طولانی با یک نفر در رابطه باشند و سریع خسته می‌شوند. از این رو به روابط وان نایت استند روی می‌آورند.

نداشتن اصول و چهارچوب های اخلاقی

داشتن ارزش های مشخص و چهارچوب های فکری در مورد رابطه و سکس نیز مانع از شکل گیری رابطه یک شبه می‌شود. زمانی که فردی به هیچ چیزی معتقد نبوده و به طور کلی اهمیتی به این موضوعات نمی‌دهند؛ طبیعتا روابط وان نایت استند را ترجیح خواهند داد.

ترسیدن از تعهد و رابطه طولانی مدت

دسته دیگر رابطه یک شبه را به این دلیل انتخاب می‌کنند که از تعهد و مسئولیت پذیری می‌ترسند اما همچنان هم باید میل جنسی خود را ارضا نمایند. در واقع آنان تصور می‌کنند که با اولین نفری که وارد رابطه عاطفی شوند؛ باید ازدواج کنند و یا سکس در نهایت منتهی به ازدواج خواهد شد. در صورتی که این باور اشتباهی است می‌توان زمان بیشتری را برای شناخت افراد و تصمیم گیری برای ازدواج اختصاص داد.

ارضای نیاز جنسی

در واقع اصلی ترین دلیل شروع یک رابطه یک شبه همین است. این است که افراد کنترلی بر نیاز جنسی خود نداشته و هر زمان که چنین احساسی داشته باشند؛ تنها می‌خواهند آن را برطرف کنند و به هیچ چیز دیگری هم فکر نمی‌کنند.

خیانت و انتقام گیری

گاهی افراد به این دلیل به رابطه یک شبه روی می‌آورند که از همسر یا شریک عاطفی خود انتقام بگیرند و یا به او قدرت خود را نشان دهند. از این روش به عنوان وسیله ای برای قدرت نمایی استفاده کرده و منجر به بروز مشکلات بیشتری در رابطه می‌گردند.

فواید حضور در رابطه یک شبه

با اینکه رابطه یک شبه روش خوبی حتی برای رفع نیاز جنسی هم محسوب نمی‌شود؛ اما به هر حال برخی معتقدند که فوایدی نیز دارد. در واقع تجربه وان نایت استند هیجانی زودگذر است که همواره معایب ناشی از آن بر مزایایش غلبه می‌کند. برخی از فواید موقتی که این رابطه برای افراد ایجاد می‌کند؛ شامل موارد زیر است.

  • تجربه لذت جنسی بدون نیاز به تعهد و مسئولیت پذیری
  • خلاص شدن از تنهایی
  • کسب تجربیات بیشتر
  • داشتن آزادی جنسی و حق انتخاب داشتن
  • کم شدن فشارهای روانی
  • آشنا شدن با افراد مختلف
  • کم شدن استرس و اضطراب
  • رفع نیاز جنسی در دوران مجردی
  • ایجاد هیجان در زندگی
  • بیشتر شدن خودآگاهی افراد در چنین روابطی
  • بیشتر شدن اعتماد به نفس

پیامدهای ناشی از حضور در رابطه یک شبه

 

اما حتی با یک بار تجربه کردن وان نایت استند، به زودی متوجه بروز مشکلات ناشی از آن در زندگی خود خواهید شد. این کار نه تنها زندگی جنسی شما، بلکه روابط عاطفی تان را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. برخی از این پیامدها شامل موارد زیر هستند. برای آشنایی بیشتر با انواع روابط فرازناشویی کلیک نمایید.

نبود امنیت و اعتماد: زمانی که شما چنین روابطی دارید؛ نباید از دیگری انتظار داشته باشید تا در این روابط شرکت نداشته باشد. از این رو اعتماد و امنیت روانی خود را نسبت به دیگران از دست خواهید داد و نمی‌توانید حتی رابطه عاطفی سالمی را نیز تجربه کنید.

ابتلا به بیماری های مقاربتی یا بارداری ناخواسته: حضور در رابطه یک شبه ، به شدت شما را در معرض ابتلا به بیماری های مقاربتی مختلف قرار خواهد داد. چرا که احتمالا شما از گذشته طرف مقابل آگاه نخواهید بود.

بروز آسیب های روانی و عاطفی: داشتن روابط یک شبه به شکل متعدد، به سلامت روانی افراد آسیب زده و منجر به بروز مشکلات در روابط عاطفی نیز می‌گردد.

تاثیر بر روابط آینده: همانطور که گفته شد؛ در این حالت شما اعتماد خود را نسبت به دیگران از دست خواهید داد و یا با ابتلا به بیماری های مقاربتی دیگر نمی‌توانید در آینده با افراد دیگر حتی روابط عاطفی طولانی مدت داشته باشید.

قضاوت های اجتماعی: با اینکه این یک تصمیم شخصی برای افراد است؛ اما به هر حال دیگران متوجه شده و از این رو احتمالا در معرض قضاوت های زیادی از سمت دوستان خود قرار خواهند گرفت.

ضعیف شدن ارزش های اخلاقی و خانوادگی: اینکار در دراز مدت می‌تواند ذهنیت افراد را نسبت به ازدواج و تشکیل خانواده تغییر داده و ارزش های اخلاقی و خانوادگی را تضعیف کند.

بروز سواستفاده و خشونت: در حین این روابط، گاهی شاهد بروز سواستفاده و خشونت نیز میان افراد هستیم. این موضوع گاهی می‌تواند مانند یک تروما برای افراد باشد.

بروز احساس تنهایی و رضایت نداشتن: رابطه یک شبه باعث می‌شود تا شما احساس تنهایی کرده و رضایت از زندگی در شما کاهش یابد. چرا که بعد از مدتی شما از اینکار خسته شده و احساس پوچی و ناامیدی می‌کنند.

به جای روی آوردن به رابطه یک شبه ، چه کنیم؟

همانطور که مشاهده کردید؛ دلایل افراد برای حضور در رابط یک شبه متفاوت است. اما هدف آنها هرچه که باشد؛ راهکار جایگزینی برای آن وجود داشته و افراد می‌توانند تصمیمات بهتری بگیرند. برای مثال حتما قبل از تن دادن به چنین روابطی حتما با یک روانشناس صحبت کرده و از سلامت و آمادگی خود ار لحاظ روانی، اطمینان پیدا کنند. از طرفی روی مهارت های اجتماعی خود بیشتر کار کنند تا بتوانند روابط معنی دار تر و متعهدانه تری شکل داده و عملکرد بهتری از نظر جنسی یا عاطفی داشته باشند.

سخن پایانی

برقراری رابطه جنسی در یک رابطه عاطفی بسته به تصمیم آگاهانه افراد کار اشتباهی نیست. اما افراد به جای اینکه در رابطه عاطفی با شریک یا همسر خود اینکار را انجام داده و یا بر کیفیت آن تمرکز کنند؛ از روش های اشتباهی مثل رابطه یک شبه استفاده می‌کنند. از این رو بهتر است؛ قبل از انجام اینکار حتما به عواقب آن فکر کرده و با یک روانشناس نیز مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه یک شبه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: رابطه یک شبه

مادر شوهر حسود چگونه است؟

مادر شوهر حسود و رفتارهای او همواره از چالش های برخی از دختران در زندگی مشترک است که منجر به بروز مشکلات بیشتری می‌گردد. تقریبا می‌توان گفت که بیشتر دختران و زنان ایرانی با مادرشوهر خود رابطه خوبی نداشته و تنها حفظ ظاهر می‌کنند. حتی برخی از مادرشوهرها اصلا حسود نیستند و یا عروس ها نیز تلاش خود را برای ارتباط می‌کنند؛ اما به دلیل باورهایی که در این زمینه وجود دارد افراد دچار الگوی رفتاری اشتباهی شده وهمواره در مقابل عروس و یا مادرشوهر خود گارد دارند. از این رو باید انعظاف پذیری خود را در این زمینه بیشتر کرد. برای اینکار افراد می‌توانند از مشاوره خانواده کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه مادرشوهر حسود می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

مادر شوهر حسود چگونه است؟

فارغ از تمام باورهای اشتباه و اغراق شده ای که در این زمینه وجود دارد؛ برخی از مادر شوهرها واقعا نسبت به عروس خود حسود بوده و در جریان زندگی مشترک مخصوصا در اوایل آن، عروس خود را به صورت خواسته یا ناخواسته می‌آزارند. گاهی اصلا خود مادرشوهر از رفتارهای اشتباهش مطلع نبوده و تصور می‌کند که در حال محبت کردن به پسرش است.

در صورتی که باید این موضوع را بپذیرد که حال پسرش با ازدواج مستقل شده و نیاز به فضای بیشتری دارد. البته مردان نیز در این مورد نقش اساسی ایفا کرده و باید تعادل لازم را میان مادر خود و همسر برقرار نمایند. برای آشنایی با نشانه های شوهر بچه ننه کلیک نمایید.

نشانه های رفتاری مادر شوهر حسود

 

یک مادر شوهر حسود را به راحتی می‌توان تشخیص داده و دختران با گذشت مدت زمان کوتاهی از زندگی مشترک، سریعا متوجه این موضوع خواهند شد. البته این بدان معنا نیست که اگر مادر شوهر شما تنها یکی از نشانه های زیر را دارد؛ حسود است. بلکه باید مجموعه ای از این علائم برای مدت زمان طولانی بروز کنند. همچنین رفتارهای خود عروس نیز در شدت این رفتارها موثر هستند. در ادامه به توضیح این نشانه ها خواهیم پرداخت.

صحبت کردن با لحن بد در مورد شما

مادر شوهر حسود احتمالا پشت سر شما غیبت کرده و حرف های بدی در موردتان می‌زند که بیشتر آنها حقیقت ندارند. در واقع با اینکار در حال تلاش است تا خود را به دیگران خوب نشان دهد. برای اطلاع از راه های جلوگیری از دخالت مادرشوهر کلیک نمایید.

ناسپاس است | مادر شوهر حسود

حتی اگر به مادر شوهر حسود، خوبی هم بکنید؛ بازهم خوبی های شما را نمی‌بیند. چرا که او ناسپاس و قدرنشناس است و کارهایی را که برای او کرده اید به خاطر نمی‌سپارد.

حرفهایش با شما حالت دستوری دارد

به دلیل روحیه قدرت طلبی، همواره با لحن دستوری با شما صحبت کرده و انتظار دارد تا شما نیز اوامرش را انجام دهید. احتمالا در حرف هایش زیاد کلکه “باید” را شنیده و مدام “بکن و نکن” می‌کند.

همواره برنامه های شما را به هم می‌ریزد | مادر شوهر حسود

یکی دیگر از نشانه های مادرشوهر حسود ، این است که برنامه های شما و همسرتان را بهم می‌ریزد. برای مثال اگر برنامه ریزی کرده اید که با همسرتان به مسافرت بروید؛ شما را مجبور می‌کند که به خانه او رفته و از او مراقبت کنید.

بی اعتنایی کردن به شما

یک مادرشوهر حسود ، آنقدری که به پسرش محبت و توجه می‌کند؛ شما را نادیده گرفته و به شما اهمیتی نمی‌دهد. او در موقعیت های مختلف شما را نادیده می‌گیرد.

نقش قربانی را می‌گیرد | مادر شوهر حسود

بازی کردن نقش قربانی نیز یکی دیگر از نشانه های مادرشوهر حسود است. او مظلوم نمایی کرده و وانمود می‌کند که شما در حال بدی کردن به او هستید و یا پسرش را چنگش درآورده اید.

کینه توز است

اگر تنها یه رفتار اشتباه از شما ببیند؛ آن را اصلا از یاد نبرده و کینه اش را فراموش نمی‌کند. او از کلمات تحقیرآمیزی برای شما استفاده کرده و مدام مسخره می‌کند.

با شما به صورت مستقیم صحبت نمی‌کند | مادر شوهر حسود

مادر شوهر حسود ، حرف هایشان را به پسرش زده و تمایلی به صحبت کردن با شما ندارد. حتی گاهی از اینکه حرفی را مستقیم به شما بگویند؛ می‌ترسند.

مقایسه کردن شما با دیگران یا عروس های دیگر خانواده

مقایسه کردن نیز یکی دیگر از رفتارهای مادرشوهر حسود است. او به صورت مداوم شما را با عروس های دیگر خانواده و یا افراد دیگر مقایسه کرده و به شما احساس ناکافی بودن می‌دهد.

اختلاف ایجاد کردن به شما و همسرتان | مادر شوهر حسود

طبیعتا با چنین رفتارهایی، رابطه شما با همسرتان نیز بهم می‌خورد. حتی گاهی مادرشوهر حسود دقیقا همچین هدفی داشته و از قصد چنین رفتارهایی انجام می‌دهد.

احترام نگذاشتن به حریم خصوصی شما

او اصلا به حریم خصوصی شما احترام نگذاشته و تصور می‌کند تا باید در مورد خصوصی ترین مسائل بین شما و همسرتان نیز اطلاعات کسب کند. این موضوع اگر با او در یک مکان زندگی کنید؛ تشدید هم می‌شود.

جلب توجه کردن برای پسرش | مادر شوهر حسود

برای پسرش با رفتارهای مختلف جلب توجه کرده و  تمایل دارد تا توجه بیشتری نسبت به شما از پسرش بگیرد. برای مثال خود را به مریضی زده و یا جوری وانمود می‌کند که انگار شما او را آزرده اید.

انتقاد کردن بیش از حد از شما

اینکه مادرشوهر از عروسش انتقاد کند؛ اصلا اشکالی نداشته و طبیعی است. اگر اینکار به شکل درستی انجام شود. اما یک مادرشوهر حسود اینکار را بیش از اندازه انجام داده و در مورد هر موضوعی تمایل دارد تا اظهار نظر کند.

فرزندان تان را بر علیه شما می‌کند |  مادر شوهر حسود

حتی گاهی این رفتارهای مادرشوهر حسود ، بچه ها را نیز تحت تاثیر قرار داده و منجر به بروز مشکلاتی در ارتباط با آنها نیز می‌گردد. چرا که مادرشوهر آنها را بچه های پسرش می‌داند نه شما.

علت حسادت برخی از مادرشوهرها چیست؟

به عنوان یک عروس اگر دلیل چنین رفتارهایی را در مادرشوهرتان پیدا کنید؛ شاید کمی بیشتر او را درک کرده و یا واکنش مناسب تری از خود نشان دهید. با اینکه این رفتارهای از سمت او اشتباه بوده و هیچگونه توجیحی ندارند. اما به طور کلی گاهی مادرشوهرها به این دلایل دچار احساس خطر می‌شوند.

_او احساس خطر کرده و تصور می‌کند جایگاه خود را پیش پسرش از دست داده است.

_ تصور می‌کند پسرش را به طور کلی از دست داده است.

_احساس می‌کند ارزشش کمتر شده است.

_حسادت به رابطه خوب بین شما و پسرش

_ حسادت به اینکه همسرش یعنی پدرشوهر طرف شماست.

_از اینکه از شما حمایت کند؛ حس بدی می‌گیرد.

_ به دلیل اینکه خود در گذشته در معرض چنین رفتارهایی بوده است؛ حال قصد جبران کردن و یا انتقام گیری دارد.

_روش برخورد با فردی که به تازگی وارد خانواده شده است را نمی‌داند.

با مادر شوهر حسود چطور باید برخورد کرد؟

 

طبیعتا شما، مخصوصا در ابتدا، نمی‌دانید که باید در مقابل رفتارهای مادرشوهر حسود چه واکنشی از خود نشان دهید. فراموش نکنید که او جزو خانواده همسر شماست و نباید به او بی احترامی کنید و یا نمی‌توانید به طور کلی با قطع ارتباط نمایید. از این رو می‌توانید از چنین روش هایی استفاده کرده و ارتباط بهتری با او برقرار نمایید.

  • صحبت کردن با او به طور مستقیم
  • کمک گرفتن از همسر
  • کمک گرفتن از مشاوره خانواده
  • درگیر بازی های او نشدن و ایجاد مرز

سخن پایانی

گاها دیده شده است که رفتارهای مادرشوهر حسود یک زندگی را به جدایی کشانده است. چنین حالتی به این دلیل ایجاد می‌شود که عروس خانواده روش برخورد با این رفتارها را نمی‌داند. البته بعد از مدتی افراد نسبت به یکدیگر شناخت بیشتری پیدا کرده و همه چیز بهتر می‌شود. اما بهتر است افراد در این زمینه حتما از یک روانشناس نیز کمک گرفته و از بروز پیامدهای بیشتری پیشگیری نمایند.

برای دریافت مشاوره در زمینه مادرشوهر حسود می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: با مادر شوهر حسود چه کنیم؟