آرشیو اردیبهشت ماه 1403

مشاوره روانشناسی آواژه

ترس از دست دادن نوزاد | 5 دلیل ترس از دست دادن نوزاد

ترس از دست دادن نوزاد بعد از بارداری و زایمان بسیار رایج است. این ترس به والدین کمک می‌کند تا پیشگیری های لازم را برای حفظ جان نوزاد انجام دهند. هر والدی برای حفظ جان و سلامت فرزندش در این زمینه سوال می‌کند، اسباب لازم برای حفاظت را تهیه می کند، هنگام احساس خطر به پزشک مراجعه می کند و…. . اما والدینی که دچار ترس از دست دادن نوزاد به صورت نامتعارف هستند، به این اقدامات بسنده نکرده و به صورت افراطی رفتار می‌کنند. این رویه موجب سلب آرامش خودشان و گاه حتی آسیب به فرزندان می‌شود. از این رو متخصصان خانواده و کودک به این افراد برای کنترل ترس شان کمک می‌کنند. در ادامه به طور کامل در مورد اختلال ترس از دست دادن نوزاد شرح داده‌ایم. می توانید برای دریافت خدمات مشاوره کودک کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه نوزاد می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع: ترس از دست دادن نوزاد

ترس از دست دادن نوزاد چیست؟

 

مادران در دوران بارداری ترس ها و استرس های شدیدی را تجربه می‌کنند. که این موضوع در زمینه های مختلفی مانند ترس از دست دادن نوزاد قرار دارد. مادران باردار طی این دوران تغییرات فیزیکی شدیدی را تجربه می‌کنند که موجب تغییرات خلقی آنها می‌شود. اینکه اندکی اضطراب را در این دوران تجربه کنید بسیار طبیعی است. اما شدت زیاد آن تنها به خود شما و کودک صدمه روحی وارد می‌کند.

به نظر خود شما، ترس از دست دادن نوزاد بدون ذره ای آسیب به کودک طبیعی است؟ زمانی که کودک شما در حال زیستن بدون آسیب است چرا باید نگران از دست دادن او باشید؟ دلایل زیادی در این باره وجود دارد و مادرانی که این موضوع را تجربه می‌کنند؛ نشانه هایی را از خود بروز می‌دهند. در این مقاله علاوه بر توضیح نشانه ها و دلایل، راهکارهایی را برای کاهش ترس از دست ‌دادن نوزاد اشاره کرده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

نشانه های ترس از دست دادن نوزاد

ترس از دست دادن نوزاد از رایج ترین مشکلاتی است که بنا به دلایل مختلف رخ می‌دهد. در این شرایط مادران از خود نشانه هایی را بروز می‌دهند که در این بخش مقاله به آنها اشاره کرده ایم.

???? نوزاد همیشه باید در مقابل دید آنها باشد تا بتوانند راحت زندگی کنند.

???? برای جبران ترس به مراقبت های افراطی از نوزاد می‌پردازند.

????مادر و پدر هر روز و هر ساعت درگیر ترس از دست ‌دادن نوزاد خود هستند.

???? هرگز توانایی بی خبری از کودک را ندارند.

???? این ترس به شیوه های مختلفی در خواب مشاهده می‌شود.

????دائم در حال تصور و مرور افکار مزاحم ترس از دست ‌دادن نوزاد هستند.

دلایل ترس از دست دادن نوزاد

ترس از دست دادن نوزاد در همه والدین ایجاد نمی‌شود. درمان متعددی برای این ترس وجود دارند، اما بیشتر درمانگران بر این باورند که تا زمانی که علل اصلی این مساله روشن و حل نشود؛ درمان واقعی رخ نخواهد داد. از این رو شناسایی این علل اهمیت زیادی پیدا می‌کند. در ادامه به رایج ترین و مهم ترین دلال بروز ترس از دست‌دادن فرزند اشاره کرده‌ایم.

???? وابستگی های بیش از اندازه

وابتسگی های بیش از انداه دلیل برای ترس از دست دادن نوزاد می‌باشد. شرایط امروزه باعث وابستگی والد و فرزند شده است. به شیوه ای که حتی والدین توانایی بی خبری از فرزند خود را ندارند. این مساله به شدت آینده فرزند شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

???? سختی های بارداری

یکی از دلایل بروز این ترس، سختی های دوران بارداری است. ناباروری یا بارداری های دشوار به شدت مشکلات را بزرگ می‌کند و همین امر موجب بروز این رفتار می‌شود. در واقع به دلیل اینکه والدین به سختی صاحب فرزند شده اند؛ دائم نگران از دست دادن او هستند.

???? بیماری های روحی

یکی از دلایل ترس از دست دادن نوزاد، بیماری های روحی و روانی است. احتمال اینکه پدر و مادر در دوران قبل از فرزند آوری دچار آسیب های روانی بوده اند زیاد است. اضطراب جدایی، افسردگی، اضطراب فراگیر، افکار وسواسی و … بیماری هایی هستند که این شرایط را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

???? مکانیزم دفاعی ناهشیار

از دیگر دلایل ترس از دست دادن نوزاد، می‌توان به مکانیزم دفاعی ناهشیار اشاره کرد. زمانی که شما به هر دلیل از به دنیا آمدن فرزند خود ناراضی هستید؛ این ناراحتی به فکر شما خطور نمی‌کند و سرکوب شده می‌ماند. در نهایت متضاد با رفتار شما؛ بروز می‌کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اصول تربیت کودک کلیک کنید.

???? تجربه تلخ از دست دادن نوزاد

از دیگر دلایل ترس از دست دادن نوزاد، تجربه تلخ از دست دادن نوزاد است. والدینی که تجربه های مکرر سقط داشته اند؛ معمولا در بارداری های بعدی این رفتار را از خود بروز می‌دهند.

راهکارهای کاهش ترس از دست دادن نوزاد

 

درمان ترس از دست دادن نوزاد واجب ترین و مهم ترین کاری است که برای سلامت روان خود و نوزاد باید انجام دهید. روش های مختلفی برای درمان وجود داد. و روان درمانی مهم ترین رویکرد برای رهایی از این ترس است. در این بخش مقاله به درمان های این ترس والدین اشاره کرده ایم.

???? از روش های آرام سازی مانند مدیتیشن برای کاهش اضطراب استفاده کنید.

???? افکار منفی خود که در رابطه با فرزند است ریشه یابی و درمان کنید.

????محرک هایی که باعث ترس شما می‌شود را شناسایی کنید.

???? عوامل ریشه ای این موضوع را پیدا کنید و درمان مخصوص در این زمینه دریافت کنید.

????هنگام بروز اضطراب، از بررسی و حضور فرزند جلوگیری کنید تا به مرور زمان بتوانید درک کنید که در صورت عدم حضور شما خطری او را تهدید نمی‌کند.

???? از مشاور و روانشناس متخصص در زمینه کودک راهنمایی بگیرید.

کلام آخر

در این مقاله راجع به ترس از دست دادن کودک توضیح داده ایم. برای اینکه زندگی خود را سرشار از آرامش و نشاط کنید؛ از روانشناس برای رهایی از این تنش کمک بگیرید. روانشناس علت ترس شما را بررسی می‌کند و روش های مناسبی را جهت کاهش استرس به شما آموزش می‌دهد. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه نوزاد می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

تشخیص مردان متاهل از مجرد | 14 روش شناسایی مردان متاهل از مجرد

تشخیص مردان متاهل از مجرد کار ساده ای نیست. برخی از مردان متاهل برای اینکه خود را مجرد جا بزنند بسیار خوب بلدند که نقش بازی کنند. این عده از آدم ها دیگر ترسی از متاهل بودن خود ندارند. اما چه لزومی دارد که مردان‌ متاهل را از مجرد تشخیص دهیم؟ تعداد زیادی از مردان برای جلب دختران، خود را مجرد معرفی می‌کنند. به همین جهت موضوع شناخت مرد متاهل و مجرد ضروری است. اگر در این زمینه دچار مشکل هستید و توانایی شناسایی تاهل فرد مقابل خود را ندارید؛ از روانشناس کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره رابطه کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع:  تشخیص مردان متاهل از مجرد

تشخیص مردان متاهل از مجرد

 

در جامعه امروزی رابطه با مردان متاهل بسیار گسترش پیدا کرده است. مردانی که با وجود زن و فرزند همچنان در جستجوی روابط خارج از چهارچوب و عرف جامعه هستند به شدت افزایش یافته اند. این افراد خود را مجرد جار می‌زنند و روابط راحتی با دیگران برقرار می‌کنند. اما برای اینکه در دام این افراد نیوفتید باید تشخیص مردان متاهل از مجرد را بدانید. آگاهی از این نشانه ها برای هر خانم مجردی الزامی و ضروری است. در این مقاله روش های تشخیص مردان ‌متاهل از مجرد را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه عاشق مرد زن دار شدم کلیک کنید.

روش های شنایایی و تشخیص مردان متاهل از مجرد

 

برای تشخیص مردان متاهل از مجرد راه و روش هایی وجود دارد که در حیطه روانشناسی مورد بررسی قرار گرفته است. در این بخش مقاله راجع به این نشانه ها توضیح داده ایم.

✨ به ملاقات های حضوری توجه کنید

تشخیص مردان ‌متاهل از مجرد در ملاقات های حضوری قابل تشخیص است. مردان مجرد برایشان فرقی نمی‌کند که در قرار های حضوری در کنار شما قرار داشته باشند. اما مردان متاهل از قرار در محیط عمومی اجتناب می‌کنند و بیشتر ترجیح می‌دهند که در محیط خلوت قرار بگذارند.

✨تشخیص مردان متاهل از مجرد | تماس های تلفن را در حضور شما پاسخ داده می‌شود؟

یکی از روش های تشخیص مردان متاهل از مجرد این است که مردان متاهل در حضور شما به تماس های تلفن همراه توضیح نمی‌دهند. اما مردان مجرد تماس های گوشی همراه را حتی در حضور شما پاسخ می‌دهند.

✨ نام کامل و آدرس محل کار را به شما نمی‌دهد

یکی از روش های تشخیص مردان متاهل از مجرد این است که مردان متاهل نام کامل و آدرس محل کار را به شما نمی‌دهند. در واقع نمی‌خواهند که شما جزئیات زیادی از آنها بدانید تا بتوان آنها را ردیابی کرد.

✨ اجازه دست زدن به گوشی را دارید؟

برای تشخیص مردان متاهل از مجرد باید ببینید آیا او اجازه دسترسی به گوشی اش را به شما می‌دهد یا خیر! مردان متاهل حتی اجازه لمس گوشی را به شما نمی‌دهند. زیرا می‌ترسند که مبادا شماره همسر یا عکس های او را داخل گوشی ببینید. اما مردان مجرد خودشان گوشی همراه را به شما می‌دهند تا دسترسی داشته باشید.

✨ زیادی از زندگی شخصی او دارید؟

برای تشخیص مردان متاهل از مجرد باید اطلاعاتی در رابطه با زندگی شخصی او پیدا کنید. اگر در این زمینه ناتوان بودید؛ باید به متاهل بودن او شک کنید. با کمی دقت می‌توانید متوجه شوید که مرد روبروی شما راجع به خودش چه چیز هایی را توضیح می‌دهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه رابطه با مرد متاهل کلیک کنید.

✨ ذخیره نام در تلفن چگونه است؟

یکی از روش های تشخیص مردان‌ متاهل از مجرد این است که مردان متاهل اسم شما را داخل گوشی ذخیره نمی‌کنند. اما مردان مجرد ترسی از این بابت ندارند و به راحتی اسم شما را داخل گوشی ذخیره می‌کنند.

✨ شماره اصلی مرد متاهل را ندارید | تشخیص مردان متاهل از مجرد

برای تشخیص مردان متاهل از مجرد باید از شماره تماس های او آگاه باشید. مردان متاهل شماره تماس اصلی خود را به شما نمی‌دهند و همین موضوع باید شما را به شک بی‌اندازد. اما مردان مجرد در قرار اول شماره اصلی خود را در اختیار شما قرار می‌دهند.

✨ دعوت به خانه ممکن یا غیر ممکن است

تشخیص مردان متاهل از مجرد از روی مهمانی ها و دعوت به خانه نیز قابل تشویق است. مرد متاهل هرگز شما را به خانه خود دعوت نمی‌کند؛ و بیشتر علاقه دارد که در خانه شما باشد. اما مرد مجرد در مهمانی ها و مراسمات شما را به خانه خود دعوت می‌کند.

✨ آشنایی با خانواده چگونه است | تشخیص مردان متاهل از مجرد

تشخیص مردان متاهل از مجرد با آشنایی خانواده قابل شناسایی است. مردان ‌متاهل علاقه ای به شناسایی خانواده با شما ندارند. اما مردان مجرد اگر قصد جدی داشته باشند؛ شما را با خانواده خود آشنا می‌کنند.

✨ ملاقات سخت یا آسان است

یکی از روش های تشخیص مردان متاهل از مجرد، ملاقات های سخت و آسان است. مردان متاهل به سختی قرار ملاقات می‌گذارند و خود را بسیار مشغول و پر دغدغه نشان می‌دهند. اما مردان مجرد علاقه زیادی به دیدار های پی در پی دارند و به راحتی با شما قرار ملاقات هماهنگ می‌کنند.

✨ مقدار ساعت ملاقات چقدر است؟

تشخیص مردان متاهل از مجرد در زمان های ملاقات نیز قابل بررسی است. مردان متاهل تنها ساعت کوتاهی بعد از کار می‌توانند کنار شما باشند و از بودن با شما لذت ببرند. اما مردان مجرد ساعات طولانی در کنار شما می‌مانند و استرس رفتن ندارند.

✨ به صحبت های مبنی بر تعهد توجه کنید

یکی از کارهایی که می‌توانید برای تشخیص مردان متاهل از مجرد انجام دهید، توجه به صحبت های شخص روبرو در رابطه با تعهد است. مردان متاهل در رابطه با تعهد صحبتی نمی‌کنند و در این زمینه همیشه طفره می‌رود. اما مردان مجردی که به صورت جدی به رابطه نگاه می‌کنند، در رابطه با تعهد و ازدواج با شما صحبت می‌کنند.

✨ به نحوه پرداخت های او توجه کنید | تشخیص مردان متاهل از مجرد

برای تشخیص مردان متاهل از مجرد باید به نحوه پرداخت های نقدی و کارتی توجه کنید. مردان متاهل برای اینکه ردی از خود به جا نگذارند، پرداخت نقدی را انتخاب می‌کنند. اما مردان مجرد بیشتر از کارت عابر بانک برای خرید کمک می‌گیرند.

✨ شبکه اجتماعی او را بررسی کنید

تشخیص مردان متاهل از مجرد با کمک شبکه های اجتماعی نیز امکان پذیر است. مردان متاهل شبکه های اجتماعی را دوست ندارند و اغلب چندین سال است که وارد شبکه اجتماعی نشده اند. اما این مورد برای همه آقایان صدق نمی‌کند. عده زیادی هستند که سبک زندگی به دور از شبکه های اجتماعی دارند؛ اما مجرد هستند.

کلام آخر

به عنوان یک خانم مجرد این حق شماست که تشخیص مردان متاهل از مجرد را بدانید تا در دام رابطه با مردان متاهل نیوفتید. اگر به هر دلیل نمی‌دانید که فرد مقابل شما مجرد است یا متاهل، رفتارهای او را زیر نظر بگیرید و به روانشناس گزارش دهید. تا با بررسی های دقیق تر به شما بگوید که فرد مقابل چه فردی است. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

زودرنجی در نوجوانان | علت، نشانه ها و درمان

زودرنجی در نوجوانان یکی از رفتارهای شایع در آنان است که او و خانواده را دچار مشکلات مختلفی می‌کند. در واقع نوجوان به دلیل احساس غرور در این دوران و تغییرات اساسی، بسیار حساس و آسیب پذیر شده و حتی در مورد موضوعات پیش پا افتاده نیز احساس ناراحتی می‌کند. با اینکه این موضوع تا حدی طبیعی است؛ اما گاهی مانع از برقراری ارتباط نوجوان با دیگران می‌شود. از این رو او را تنها و منزوی کرده و منجر به پیچیده‌تر شدن شرایط می‌گردد. او خود را مرکز جهان دانسته به همین دلیل نسبت به حرف ها و انتقادهای دیگران حساس شده و واکنش های شدیدی از خود نشان می‌دهد. به همین دلیل والدین و اطرافیان باید در این مورد به نوجوان کمک کرده وهمچنین از مشاور نیز کمک بگیرند. برای دریافت مشاوره نوجوان کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه زودرنجی نوجوانان می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع:  زودرنجی در نوجوانان

زودرنجی در نوجوانان

در دوران نوجوانی همزمان با تغییرات جسمانی، تغییرات اساسی در اخلاقیات نوجوان نیز ایجاد می‌گردد که آنها را در شرایط سختی قرار می‌دهد. زودرنجی در نوجوانان منجر به بروز مشکلات بیشتری برای آنان می‌گردد. در واقع همین علائم همزمان است که تحمل این شرایط را برای نوجوانان دشوار می‌کند.

این زودرنجی گاهی به شکل تغییرات خلقی خود را بروز داده و با خشم و عصبانیت نیز همراه است. فراموش نکنید که این دوران موقت بوده و با گذر از دوران بلوغ این اخلاق نیز برطرف می‌شود. اما بهتر است والدین و اطرافیان در این مورد اطلاعات لازم را کسب کرده و به فرزند خود کمک کنند. برای اطلاع از مراحل شکل گیری هویت در نوجوان کلیک کنید.

دلایل زودرنجی در نوجوانان

 

زودرنجی درنوجوانان به دلایل مختلفی رخ می‌دهند. از طرفی اطلاع از دلایل این موضوع می‌تواند تا حد زیادی در درک کردن رفتارهای نوجوان و همچنین کمک کردن به او موثر باشد. در این قسمت به توضیح برخی از این دلایل می‌پردازیم.

◀بی توجهی والدین دلیلی بر زودرنجی در نوجوانان

یکی از دلایل اصلی زودرنجی در نوجوانان، بی توجهی والدین نسبت به آنان است. برخی از والدین در این شرایط رفتار درستی با والدین خود ندارند. به همین دلیل آنها احساس خلا کرده و واکنش های شدیدی از خود نشان می‌دهند. فراموش نکنید که در این سنین نوجوانان نیاز به محبت و توجه داشته و در صورتی که نتوانند این نیاز را با خانواده خود برطرف کنند؛ از روش های نادرستی استفاده می‌کنند.

◀تعییرات خلقی و جسمانی

از اصلی ترین دلایل زودرنجی نوجوانان تغییرات خلقی و جسمانی در این دوران است. از آنجایی که در این دوران آنان تغییرات هورمونی زیادی را تجربه می‌کنند؛ این موضوع بر روحیات آنان نیز تاثیر داشته و منجر به زودرنجی می‌گردد. در واقع آنان اعتماد به نفس خود را در مورد ظاهرشان از دست داده و به همین دلیل در این مورد حساس می‌شوند.

◀ زودرنجی در نوجوانان به دلیل توقعات والدین

همچنین توقعات والدین نیز در این دوران بسیار زیاد شده و به نوجوانان فشار زیادی وارد می‌کنند. به همین دلیل زودرنجی نوجوانان تشدید شده و آنان دچار مشکلات بیشتری می‌شوند. معمولا والدین فرزند خود را با دیگران مقایسه کرده و انتظار دارند که به راحتی با این شرایط کنار بیایند. اما همین موضوع شرایط را برای آنان دشوار تر می‌کند.

◀احساس تبعیض و عدم احترام به حریم خصوصی

یکی دیگر از دلایل زودرنجی در نوجوانان، حس کردن تبعیض در مقایسه با دیگر فرزندان و حتی عدم احترام به حریم خصوصی آنان است. در این سنین آنان به فضای خصوصی نیاز داشته و دیگران نیز باید به آن احترام بگذارند. چرا که والدین در این مورد احساس نگرانی کرده و به همین دلیل نیاز دارند که مدام نوجوان خود را چک کنند. برای اطلاع از راه های احترام به حریم خصوصی نوجوان کلیک نمایید.

نشانه های زودرنجی در نوجوانان

همچنین زودرنجی در نوجوانان با نشانه های مختلفی همراه است. علائمی که آنان از خود بروز می‌دهند بستگی به شرایط و محیط آنان دارد. آنان حتی از وضعیت خود نیز راضی نبوده و نسبت به کوچک ترین مسائل نیز واکنش نشان می‌دهند. برخی از این نشانه ها شامل موارد زیر می‌شوند.

نوجوان همواره در تنش و اضطراب است

خود را با دیگران مقایسه کرده و همچنین احساس پیری می‌کنند

بیش از حد به دیگران اهمیت می‌دهند

گوشه گیر و منزوی هستند

احساس ناراحتی کنترل نشده ای دارند

در شلوغی احساس امنیت نمی‌کنند

تمایلی به وقت گذرانی با خانواده خود ندارند

انتقاد پذیر نیستند

حتی در جمع دوستان نیز احساس شرم می‌کنند

روش های برخورد با زودرنجی در نوجوانان

 

بهتر است والدین و اطرافیان بعد از اطلاع از دلایل زودرنجی در نوجوانان، در این مورد اقداماتی انجام داده و به او کمک کند تا از این دوران راحت تر عبور کند. برخورد با این موضوع بسیار اهمیت دارد. چرا که در صورت ادامه دار شدن و یا تشدید، نوجوان در آینده نیز زودرنج خواهند ماند.

????مسخره نکردن او

بهتر است در مواجه با زودرنجی نوجوانان ، احساسات آنان را به سخره نگیرید. در واقع وقتی احساسات آنان را غیر منطقی دانسته و به آنها اهمیتی نمی‌دهید؛ این رفتار در آنان تشدید می‌شود.

????حمایت کردن از او

بهتر است در مقابل زودرنجی نوجوانان، از آنها حمایت کرده و پشتیبانی نمایید. با آنان در مورد مسائل مختلف صحبت کرده و همچنین به آنان نیز اجازه بیان کردن نظراتشان را بدهید. به طور کلی برقراری ارتباط موثر در این دوران، می‌تواند در این مورد بسیار موثر باشد.

????همدردی با نوجوان

فراموش نکنید که آنان در حال تحمل شرایط سختی هستند. پس با آنان همدردی کرده و مشکلات شان را دست کم نگیرید. برای مثال به آنان بگویید که درک می‌کنید که در چه شرایطی هستند و در کنارشان هستید.

????مساعده و محبت کردن به او

برخی از والدین تصور می‌کنند که نوجوان دیگر وارد دنیای بزرگسالی شده اند و دیگر نیازی به محبت آنان ندارند. اما اینطور نیست. در واقع بسیاری از رفتارهایی که نوجوان از خود نشان می‌دهد؛ در اعتراض به کمبود محبت و بی توجهی است.

????برآوردن نیازهای واقعی نوجوان

علاوه بر تمام بهانه گیری ها و مسائل حاشیه ای، نوجوانان نیاز ها و حق و حقوقی نیز دارند. باید این موارد را شناخته و برای نوجوان آن را برطرف نمود. برطرف کردن این نیازها در روند شکل گیری شخصیت آنها موثر است. برای آشنایی بیشتر با نیازهای نوجوان کلیک کنید.

????کمک گرفتن از مشاور

کمک گرفتن از مشاور برای برخورد با زودرنجی نوجوانان یکی از اقدامات اساسی محسوب می‌شود. والدین باید در این دوران با فرزند خود به روانشناس مراجعه کرده و اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهند.

سخن پایانی

به طور کلی با توجه به دلایل و راهکارهایی که در مورد زودرنجی نوجوانان بیان شد؛ والدین و حتی خود نوجوان بهتر است این رفتار را کنترل کرده و همچنین در مورد آن اطلاعات لازم را داشته باشند. درک نوجوانان و داشتن رفتار درست با آنان در این سنین بسیار اهمیت داشته و همچنین تاثیر گذار است. افراد باید در این مورد با نوجوان صحبت کرده و همچنین از روانشناس نیز کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه زودرنجی نوجوانان می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

ترس از مرگ | 4 روش درمان ترس از مرگ

ترس از مرگ به صورت ذاتی در همه انسان ها وجود دارد. زندگی به معنای امید به موفقیت و پیشرفت دوباره است، اما مرگ کاملا برعکس این موضوع صدق می‌کند و نشان دهنده پایان تمام آرزو ها و امیال است. به همین جهت ترس ‌از ‌مرگ گوشه‌ای از ذهن همه اما قرار دارد.

اما گاهی این ترس از مرگ به شدت افزایش می‌یابد به شیوه ای که فرد از تمام زندگی خود می‌زند و فقط به موضوع مرگ فکر می‌کند. این ترس تبدیل به وحشت می‌شود و افراد را از کارهای روزمره خود نیز باز می‌دارد. اگر با چنین مساله وحشتناکی شما نیز دست و پنجه نرم می‌کنید؛ باید به فکر درمان باشید. برای درمان حتما از روانشناس و مشاورین متخصص راهنمایی بگیرید. جهت دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از ‌مرگ می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع:  ترس از مرگ

ترس از مرگ چیست؟

 

زمانی که اسم مرگ در یک جمع می‌آید همه افراد دچار ترس و دلهره می‌شوند. این ترس در گوشه ذهن همه ما وجود دارد و تنها به از بین رفتن زندگی ختم نمی‌شود. تصور هر فرد از مرگ با دیگری متفاوت است اما با تمام شنیده ها، پروسه مرگ طاقت فرسا است. و دلیل اصلی برخی از افراد از مرگ، روند مردن است. این نوع از ترس در انواع مختلفی مانند اضطراب بیماری، اختلالات اضطرابی و افسردگی بروز می‌کند. اگر به چنین ترسی دچار هستید؛ قبل از اینکه دیر شود از روانشناس کمک بگیرید. در این مقاله تمامی جوانب ترس از مرگ را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

انواع مختلف ترس از مرگ

ترس از مرگ نیز مانند موضوعات دیگر، انواع مختلفی دارد. در این بخش مقاله به 4 نوع از این فوبیا اشاره کرده ایم.

???? عدم کنترل بر زندگی از انواع ترس از ‌مرگ است. به دلیل اینکه افراد بعد از مرگ هیچ توانایی برای کنترل زندگی ندارند؛ ترس در آنها شکل می‌گیرد.

???? ترس از ندانستن یکی از انواع ترس از ‌مرگ است. به دلیل اینکه هیچ آینده ای بعد از مرگ به طور قطعی روشن نیست؛ موضوع ندانستن باعث وحشت افراد می‌شود.

????ترس از ترک کردن دوستان از دیگر انواع ترس از ‌مرگ است. فکر اینکه دوستان و آشنایان بعد از مرگ به زندگی خود بدون حضور شما ادامه خواهند داد؛ باعث وحشت بسیار زیادی در افراد می‌شود.

???? یکی از انواع ترس از ‌مرگ، ترس از پروسه و روند مرگ است. بسیاری از افراد می‌ترسند که هنگام مردن درد زیادی را تحمل کنند و هیچ راهی برای رهایی از این درد وجود ندارد. همین موضوع باعث وحشت آنها می‌شود.

علائم ترس از مرگ چیست؟

ترس از مرگ به صورت مقطعی بروز می‌کند و شاید همیشه همراه با فرد نباشد. افراد مبتلا به ترس از ‌مرگ از خود نشانه هایی را بروز می‌دهند که با فکر به مرگ عزیزان نمایان می‌شود. در ادامه علائم ترس ‌از‌ ‌مرگ را اشاره کرده ایم.

???? حملات پانیک

???? دل درد

????سرگیجه

???? ضربان غیر عادی قلب

???? اضطراب بالا

????بالا رفتن حساسیت نسبت به دمای محیط

???? افزایش تعریق

???? نگرانی بیش از اندازه

????خشم

???? ناراحتی

???? دوری از خانواده و دوستان

دلایل ترس از مرگ

علل مختلفی در بروز ترس از مرگ دخیل هستند. اما در برخی از افراد این ترس شدید تر است و به عوامل مختلفی بستگی دارد. . این فوبیا را خانم ها بیشتر از مردان تجربه می‌کنند. در این بخش مقاله به دلایل ترس از ‌مرگ اشاره کرده ایم.

???? پایین بودن تواضع

???? مشکلات سلامتی

????بالا رفتن سن

???? بالا بودن سن والدین

???? دلایل مذهبی

????کمرویی و خجالتی در کودکی

???? بیماری جسمانی

???? تصور آینده نامعلوم بعد از مرگ

????تجربه اتفاقات آسیب زا در گذشته

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه حمله پانیک کلیک کنید.

درمان ترس از مرگ

 

برای درمان ترس از مرگ بهترین کار، کمک از روانشناس است. روانشناس به شما کمک می‌کند که از میزان این ناراحتی ها کمک کنید و بر ترس خود غلبه کنید. روش هایی برای درمان ترس از مرگ وجود دارد که در ادامه به آنها اشاره کرده ایم.

???? رفتار درمانی

یکی از روش های درمان ترس از مرگ، رفتار درمانی است. در این روش درمانی راه حل هایی برای تمرکز بر مشکلات به شما آموزش داده می‌شود که هدف از آن؛ تغییر نحوه تفکر و تغییر دیدگاه افراد به مرگ است.

???? روان درمانی

روان درمانی از روش های درمانی ترس از مرگ می‌باشد. در این روش، درمانگر از درمانجو می‌خواهد که احساسات خود را بیان کند و افکار خود را بیرون بریزد. همچنین روانشناس به شما آموزش می‌دهد که از چه راه هایی برای بیان احساسات درست استفاده کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه درمان فوبیاها کلیک کنید.

???? تکنیک های ریلکسیشن

یکی از روش های درمان ترس از مرگ، تکنیک های ریلکسیشن است. در این تکنیک از روش های مدیتیشن و تنفس کمک می‌گیرند تا علائم جسمانی و احساس اضطراب کاهش یابد. به مرور زمان با انجام این تکنیک ها، آرامش را کسب خواهید کرد.

???? دارو درمانی

اگر شدت ترس از مرگ شما بالا بود، همراه با روش هایی که بالا گفته شد؛ باید از دارو درمانی نیز کمک بگیرید. در این روش درمانی دارو های ضد اضطرابی به شما تجویز می‌شود تا ترس ها کنترل شود. و در کنار دارو درمانی باید از روان درمانی کمک بگیرید تا این میزان کاهش نشانه ها ثابت بماند و باز نگردد. استفاده تنها از دارو درمانی، بازگشت دارد.

کلام آخر

همانطور که گفته شد، ترس از مرگ به صورت ذاتی در تمام افراد وجود دارد. اما این ترس با کمک روان درمانی ها و دارو درمان قابل بهبودی است. به خاطر داشته باشید که به تنهایی نمی‌توانید ترس خود را کنترل کنید و حتما باید از روانشناس در این زمینه راهنمایی بگیرد. در غیر اینصورت، ترس شما از بین نخواهد رفت. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از مرگ می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

پریدن از خواب | 7 دلیل پریدن از خواب

پریدن از خواب برای همه ما ناخوشایند است. بیدار شدن در نیمه های شب شما را آشفته می‌کند. با این روند هرگز خواب خوب و کافی نخواهید داشت. دمای اتاق، خوابیدن کنار پنجره، اختلالات جسمی، مشغولیت های ذهنی و مشکلات روانی از دلایل ناگهان پریدن از خواب هستند. این وضعیت برای هر سنی پیش می‌آید اما به مرور زمان با افزایش سن این مشکل بیشتر نیز خواهد شد. اگر همیشه خواب سبکی دارید و در روز دچار کرختگی هستید، حتما برای دریافت مشاوره روانشناسی اقدام کنید. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه پریدن از ‌خواب می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع:  پریدن از خواب

پریدن از خواب چیست؟

 

خواب از مهم‌ترین ارکان زندگی است که با کمک آن می‌توان انرژی لازم بدن را دریافت کرد. خیلی از مردم پریدن از خواب را تجربه کرده اند. و حتی در زمینه خواب با مشکلات بسیاری دست و پا می‌زنند. خواب بر سلامتی جسمانی و روحی ما اثر می‌گذارد و عدم رعایت بهداشت خواب مشکلات زیادی را برای افراد به وجود می‌آورد.

دلایل بسیاری در بروز پریدن از خواب وجود دارد که در دسته محیطی، روحی و جسمانی وجود دارد. از عوامل محیطی می‌توان به دمای اتاق، صدای ماشین و … اشاره کرد. از دلایل جسمانی نیز می‌توان به بیماری های قلبی، مشکلات معده و درد های مزمن اشاره کرد. گاهی افراد این عارضه را به عنوان اختلال روانی تجربه می‌کنند که در هر صورت باید از متخصصین سلامت راهنمایی بگیرند. در این مقاله راجع به جوانب مختلف پریدن از ‌خواب اشاره کرده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اختلالات خواب کلیک کنید.

دلایل پریدن از خواب

 

پریدن از خواب به دلایل مختلفی به وجود می‌آید. در این بخش مقاله به دلایل مختلف اشاره کرده ایم.

???? اسپاسم عضلانی

یکی از دلایل پریدن از خواب، اسپاسم عضلانی است. در این حالت بیداری از خواب و احساس درد را تجربه می‌کنند که اغلب در بخش پا است. این اسپاسم به عنوان سندرم پای بی قرار نیز شناخته می‌شود. بروز این اسپاسم به دلایل مختلفی مانند مشکلات استخوانی، کمبود خون و … بستگی دارد.

???? تعریق شبانه | پریدن از خواب

تعریق شبانه از دیگر دلایل پریدن از خواب است. زمانی که دمای اتاق خواب شما بالا باشد و گرما باعث تعریق شدید شود؛ از خواب بیدار خواهید شد. بهتر است که برای جلوگیری از تعریق؛ لباس مناسب خواب بپوشید و قبل از خواب استحمام کنید. البته که حتما دمای اتاق را تنظیم کنید تا با چنین مشکلی روبرو نشوید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کابوس شبانه کلیک کنید.

???? استفاده از گوشی قبل از خواب

اگر عادت دارید که از تلفن همراه قبل از خواب استفاده کنید، باید منتظر پریدن از خواب باشید. استفاده از تلفن همراه و چنین لوازمی قبل از خواب؛ این عارضه را افزایش می‌دهد. به همین جهت برای جلوگیری از بیدار شدن، حداقل یک ساعت قبل از خواب نور اتاق را کاهش دهید.

???? مشکلات مجاری ادراری

پریدن از خواب دلیل به نام مشکلات مجاری ادراری به همراه دارد. بیماری پروستات، دیابت، مصرف کافئین و نوشیدنی هایی از این قبیل، باعث افزایش پریدن ‌از ‌خواب می‌شود. اگر با چنین مشکلاتی روبرو هستید، حتما از پزشک متخصص راهنمایی بگیرید.

???? خروپف در خواب

یکی از دلایل پریدن از خواب، خروپف است. به دلیل کاهش اکسیژن و مشکل در مسیر تنفسی، برخی از افراد به صورت ناگهانی از خواب بیدار می‌شوند. این وضعیت منجر به افزایش سکته مغزی، کاهش هوشیاری، بی خوابی، کمبود خواب، احساس خستگی و حمله قلبی نیز خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کمبود خواب کلیک کنید.

???? سبک زندگی ناسالم | پریدن از خواب

یکی از دلایل بروز پریدن از خواب، سبک زندگی ناسالم است. زمانی که زندگی سالمی نداشته باشیم، باید انتظار بهم خوردن مشکلات بسیاری را داشته باشید که برای کاهش سبک زندگی ناسالم، باید روند سالمی را پیش بگیرید و در زمینه های مختلف این موضوع را استفاده کنید.

???? استرس

استرس از عوامل بروز پریدن از خواب است. این مشکل به طور کل روند خواب ‌شما را بهم می‌ریزد و باعث پریدن های مداوم می‌شود. برای اینکه استرس خود را درمان کنید باید از روانشناس و مشاورین متخصص جهت کاهش استرس راهنمایی بگیرید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه میزان خواب کافی کلیک کنید.

???? آپنه خواب

یکی از دلایل پریدن از خواب، آپنه است. آپنه خواب به منظور وقفه تنفسی در خواب است که حسی مشابه با خفگی به فرد رخ می‌دهد. از علائم آپنه خواب نیز می‌توان به خر خر کردن، خروپف و صدای خفگی اشاره کرد.

درمان پریدن از خواب

اگر به هر دلیل با مشکل پریدن از خواب درگیر هستید؛ باید برای درمان فوری اقدام کنید. متخصصین سلامت به شما کمک خواهند کرد که دلیل و ریشه این اختلال را بررسی کنید و سپس با کمک درمان های مناسب، برای بهبودی اقدام کنید. روانشناسان ذهن نو می‌توانند شما را در این زمینه راهنمایی کنند.

روش های دیگری مانند دارو درمانی نیز برای کاهش پریدن از خواب تجویز می‌شوند. اما این روش ها در کنار روان درمانی مناسب است. اگر تنها دارو درمانی باشد؛ با قطع دارو تمامی علائم و نشانه ها باز می‌گردد. به همین جهت روان درمانی را در زمینه بهبود این اختلال جدی بگیرید.

کلام آخر

اگر با مشکل پریدن از خواب مواجهه هستید، حتما باید سبک زندگی سالم پیش بگیرید. قبل از خواب کافئین مصرف نکنید و از مصرف نوشیدنی های الکلی نیز اجتناب کنید. ورزش را جدی بگیرید و به بهداشت خواب اهمیت بدهید. روانشناسان به شما کمک خواهند کرد که دلیل این عارضه را بررسی کنید و از راهکارهای مناسب جهت بهبودی استفاده کنید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه پریدن از ‌خواب می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

دوستی به قصد ازدواج | شناسایی دوستی منتهی به ازدواج

دوستی به قصد ازدواج یکی از انواع روابط عاطفی است که در آن افراد هدف مشخصی داشته و برنامه ریزی طولانی مدت تری دارند. در واقع هدف همه افراد از شروع یک رابطه ازدواج نیست. اما بعد از مدتی افراد به یکدیگر علاقمند شده و تحت شرایط دیگری این تصمیم را می‌گیرند. به همین دلیل از همان ابتدا نمی‌توان به طور جدی در این مورد تصمیم گیری کرد. چرا که شاید قصد دوطرف از شروع این رابطه ازدواج باشد؛ اما بعد از مدتی با یکدیگر به مشکل خورده و یا حتی نسبت به او احساس علاقه نکنید. به همین دلیل بهتر است در این مورد عجولانه تصمیم گیری نکرده و همچنین از یک روانشناس نیز کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره رابطه کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دوستی به قصد ازدواج می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع:  دوستی به قصد ازدواج

دوستی به قصد ازدواج

دوستی به قصد ازدواج باید تصمیم دو طرف باشد. در واقع رابطه ای که در آن هدف افراد متفاوت باشد؛ با مشکلات زیادی روبرو خواهد شد. همچنین نمی‌توان طرف مقابل را به کاری مجبور کرد که آمادگی آن را ندارد. اگر قصد ازدواج را برای ادامه رابطه دارید؛ باید همه جوانب را در نظر گرفته به موضوعات مختلفی در این زمینه فکر کنید. همچنین بهتر است تنها ملاک خود را از شروع یک رابطه عاطفی، ازدواج قرار ندهید.

چرا که در این صورت نمی‌توانید به درستی فکر کرده و یا حتی عملکرد خوبی در رابطه داشته باشید. در روابط قبل از ازدواج می‌توانید به خودشناسی بیشتر رسیده و بسیاری از موضوعات را بیاموزید. به همین دلیل بهتر است تنها بر روی ازدواج تمرکز نکنید. برای اطلاع از شرایط ازدواج با دوست دختر کلیک کنید.

روش های برقراری رابطه دوستی به قصد ازدواج

 

از طرفی روش هایی وجود دارد که یک رابطه عادی به رابطه دوستی به ازدواج تغییر کند. از این رو افراد با استفاده از این روش ها می‌توانند دیگری را به ازدواج ترغیب کرده و همچنین خود به شکل درست تری به هدف خود برسند. برخی از این روش ها شامل موارد زیر می‌شوند.

????مشخص کردن هدف رابطه

در ابتدا بهتر است به صورت شفاف و مستقیم، هدف خود را از شروع رابطه مشخص کنید. در واقع اگر دوستی به قصد ازدواج را شروع می‌کنید؛ در این مورد با طرف مقابل خود صحبت کرده و او را در جریان بگذارید.

????حمایت و پشتیبانی از طرف مقابل در دوستی به قصد ازدواج

همچنین یکی دیگر از راه های تبدیل رابطه دوستی به قصد ازدواج، حمایت و پشتیبانی از طرف مقابل است. در این شرایط دیگری متوجه می‌شود که شما فرد قابل اعتمادی بوده و می‌تواند برای مدت زمان طولانی تری روی شما حساب باز کند.

????اهمیت دادن به خود

در این مسیر نباید خواسته های خود را نیز از یاد ببرید. برخی از افراد در یک رابطه دوستی به قصد ازدواج، به قدری تمام انرژی و وقت خود را روی این موضوع می‌گذارند که خود را از یاد می‌برند.

????در نظر گرفتن گزینه های دیگر در دوستی به قصد ازدواج

همچنین اگر بعد از مدتی متوجه شدید که دوستی به قصد ازدواج جواب نمی‌دهد؛ بهتر است گزینه های دیگر خود را نیز برای آینده و شروع زندگی مشترک در نظر داشته باشید. برخی از افراد برای آدم اشتباهی در این زمینه تلاش کرده و به همین دلیل مشکلات زیادی را تجربه می‌کنند.

????کمک گرفتن از مشاور

یکی از مهم ترین اقداماتی که افراد می‌توانند در این زمان انجام دهند؛ کمک گرفتن از مشاور است. برای شروع دوستی به قصد ازدواج ، بهتر است در ابتدا در مورد شرایط روانی خود و یا حتی ویژگی های شخصیتی با یک روانشناس صحبت کرده و از او کمک بگیرید. برای اطلاع از اقدامات لازم در جهت آمادگی برای ازدواج کلیک کنید.

نشانه های پسری که قصد ازدواج ندارد

از آنجایی که بی میلی نسبت به ازدواج در پسران بیشتر است؛ از این رو بهتر است با نشانه های این دسته از پسران آشنا شد. چرا که برخی از آنان در ابتدا با ایده دوستی به قصد ازدواج موافق هستند اما بعد از مدتی از این تصمیم منصرف شده و حتی طرف مقابل را نیز در بلاتکلیفی قرار می‌دهند. برخی از این علائم، شامل موارد زیر می‌شوند.

????صحبت نکردن مستقیم در این مورد

این دسته از پسران، هرگز به طور مستقیم در مورد دوستی به قصد ازدواج صحبت نمی‌کنند. در واقع علاقه ای به این موضوع نداشته و یا حتی از آن سر باز می‌زنند.

طفره رفتن از صحبت کردن در این مورد

طبیعی است که در صورت مایل نبودن به دوستی به قصد ازدواج، آنان از صحبت کردن در این مورد طفره رفته و مدام بحث را عوض می‌کنند و یا حتی آن را به تعویق می‌اندازند. این نشانه مهمی است که از بی علاقگی آنان به داشتن رابطه جدی و یا ازدواج خبر می‌دهد.

????نداشتن شرایط اولیه ازدواج

گاهی این پسران به دلیل نداشتن آمادگی در زمینه دوستی به قصد ازدواج، به آن علاقمند نیستند. چرا که ازدواج کردن و شروع زندگی مشترک نیاز به داشتن برخی از امکانات دارد؛ که آنان دارا نیستند.

????معرفی نکردن به خانواده

همچنین آنان در یک رابطه دوستی به قصد ازدواج، طرف مقابل خود را به خانواده معرفی نکرده و یا حتی رابطه را مخفی نگه می‌دارند.

????به تاخیر انداختن زمان خواستگاری

آنان به دلیل اینکه از تعهد و مسئولیت پذیری دوستی به قصد ازدواج می‌ترسند؛ زمان خواستگاری را به تعویق انداخته و تلاش می‌کنند تا دختر را نیز از این تصمیم منصرف کنند.

???? احتمال خیانت در دوستی به قصد ازدواج

یکی دیگر از نشانه های پسرانی که مایل به دوستی به قصد ازدواج نیستند؛ خیانت کردن آنان به صورت مکرر است. در واقع آنان نمی‌توانند به یک نفر متعهد مانده؛ به همین دلیل از ازدواج هم می‌ترسند.

????نداشتن برنامه ای برای آینده

وقتی فردی برای ازدواج و شروع زندگی مشترک، برنامه قطعی و مشخصی ندارد. در زمینه های دیگر نیز سردرگم بوده و نمی‌توانند تصمیم درستی برای زندگی خود بگیرند. آنان هیچ هدفی برای آینده خود نداشته و سردرگم هستند.

????حمایت نکردن

همچنین آنان اصلا افراد قابل اطمینان و کمک کننده ای برای شریک عاطفی خود نیستند. حتی در دوران دوستی نیز به طرف مقابل هیچ کمکی نکرده و به او اهمیت نمی‌دهند.

????مجبور کردن شما به برقراری رابطه جنسی

بیشتر این افراد تنها از دوستی به قصد ازدواج ، به دنبال سواستفاده و برقراری رابطه جنسی هستند. به همین دلیل به صورت مداوم در این مورد صحبت کرده و یا حتی طرف مقابل را به اینکار مجبور می‌کنند.

آیا هدف تمام روابط عاطفی باید دوستی به قصد ازدواج باشد؟

 

در جواب این سوال نمی‌توان پاسخ قطعی داد. اما به طور کلی اهداف افراد از شروع یک رابطه و حتی آینده متفاوت است. برخی از افراد نیاز به زمان بیشتری برای خودشناسی و حتی فکر کردن به ازدواج دارند. و یا حتی از لحاظ شرایط محیطی آمادگی لازم برای ازدواج را ندارند. از همین رو هدف همه روابط نباید ازدواج باشد. از همین رو بهتر است دیگران را در رابطه مجبور به کاری نکرده و یا به آنها فشار وارد نکنید. برای اطلاع از انواع انگیزه ازدواج کلیک کنید.

سخن پایانی

برای داشتن یک رابطه دوستی به قصد ازدواج به طور با کیفیت، افراد باید موارد مختلفی را در نظر داشته باشند. تصمیم گیری در مورد ازدواج، یکی از تصمیمات مهم در زندگی محسوب می‌شود که نباید در مورد آن عجولانه عمل کرد. پیدا کردن آدم مناسب شما و همچنین برقراری رابطه با او نیاز به زمان و انرژی دارد. بهتر است در این مورد علاوه بر استفاده از روش های بالا، از یک مشاوره زوج هم کمک گرفته و در این مورد با او مشورت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دوستی به قصد ازدواج می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

اختلاف قد در ازدواج | قد 160 تا 170 خانم ها، ایده آل از نظر آقایان

اختلاف قد در ازدواج یکی از معیارهای اولیه برای دختران و پسران است. اغلب دختران و پسران علاقه دارند تا تفاوت قدی قابل توجهی با شریک احساسی خود داشته باشند. این موضوع برای دختران پراهمیت تر است. حتی برای برخی به عنوان معیار اصلی انتخاب همسر در نظر گرفته می‌شود.

اغلب افراد اعتقاد دارند که مرد باید یک سر و گردن از زن بالاتر باشد. هم قد بودن زن و مرد یا بلند بودن زن از مرد برای عده زیادی از افراد هنوز جا نیوفتاده است. اما برای ازدواج باید ویژگی های زیبایی را آخرین معیار در نظر بگیرید. خانواده، اخلاق، اعتقادات، مذهب، سن و … در اولویت بالاتری قرار دارند. برای اینکه از میزان تفاهم و تفاوت مطلع شوید؛ حتما باید از روانشناس راهنمایی بگیرید. جهت دریافت مشاوره ازدواج کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اختلاف قد در ازدواج می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع:  اختلاف قد در ازدواج

اختلاف قد در ازدواج

 

موضوع اختلاف قد در ازدواج یکی از ملاک های مورد علاقه دختران است. اغلب دختر ها علاقه دارند تا شریک احساسی قد بلندی داشته باشند و این موضوع را تنها معیار ازدواج قرار می‌دهند. دلیل اینکه خانم ها به قد بلند تمایل دارند؛ افکار کلیشه ای است که مرد باید همیشه قد بلند تری از خانم داشته باشد. اما این معیار تنها گزینه ای برای انتخاب همسر نباید باشد.

به طور کل اختلاف قد در ازدواج بر انتخاب ها و ترجیحات افراد اثر می‌گذارد. بر اساس آمار، مردان اختلاف قد بین 15 تا 20 سانتی متر را مناسب می‌دانند و اغلب خانم هایی که قد 163 تا 172 دارند را انتخاب می‌کنند. خانم ها نیز معمولا اختلاف بین 12 تا 14 سانتی متر را برای اختلاف قد با همسر می‌پسندند. این موضوع به قدری گسترش یافته است که به معیار مهم در ازدواج تبدیل شده است. در این مقاله راجع به اختلاف قد در ازدواج موضوعات مختلفی را بررسی کرده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه روانشناسی ازدواج کلیک کنید.

آیا اختلاف قد در ازدواج معیار درستی است؟

اغلب افراد اختلاف قد در ازدواج را معیار مهم و اساسی می‌دانند. حتی عده ای تنها به این معیار برای گزینش همسر توجه می‌کنند. اما در این میان کسانی هستند که توجهی به این معیار ندارند و فاکتورهای دیگر مانند اخلاق برای آنها مهم است.

تاثیر قد در ازدواج

اختلاف قد در ازدواج به دلیل اینکه برای افراد جامعه حائز اهمیت است؛ حتی اگر برای خود زوجین نیز مهم نباشد، باز مورد بررسی قرار می‌گیرد. اما به طور کلی افراد قد بلند سریع تر انتخاب می‌شوند و زودتر از بقیه ازدواج می‌کنند. همانطور افراد قد کوتاه زمان بیشتری را برای ازدواج نیاز دارند. بر اساس این معیار ها، در کشور ایران موضوع قد بسیار در انتخاب همسر ملاک است.

???? تاثیر قد کوتاه مرد برای ازدواج

همانطور که گفته شد؛ اختلاف قد در ازدواج بین جوانان از اهمیت بالایی برخوردار است. بر اساس تحقیقات، در ازدواج هایی که مرد از زن کوتاه تر بوده، زوجین رضایت بیشتری نشان دادند و حتی کمتر از یکدیگر جدا شده اند. در این نوع ازدواج خانم ها ملاک اخلاق را اولویت قرار داده و قد را نادیده گرفته است.

مردانی که قد کوتاهی دارند در زندگی بیشتر تلاش می‌کنند تا رفتار مناسب، درآمد خوب و اخلاق خوشی داشته باشند. تا به شیوه ای به جبران کوتاهی قد بپردازند. همچنین بیشتر تمایل دارند با خانم هایی ازدواج کنند که درآمد کمتر، میزان تحصیلات کمتر و چیزهای کمتر و پایین تر از خود داشته باشند. تا به این وسیله قد کوتاه آنها جبران شود. به همین دلیل اختلاف قد در ازدواجی که زن از مرد بلند تر است، پایدار تر از سایر ازدواج ها می‌باشد.

???? تاثیر قد بلند مرد برای ازدواج

اختلاف قد در ازدواجی که مرد از زن بلند تر است را در این بخش سنجیده ایم. در این شرایط آقا علاقه دارد تا با خانمی کوتاه تر از خود ازدواج کند. آنها هیچ علاقه ای به ازدواج با خانم هم قد و بلند تر از خود ندارند. این افراد اغلب تمایل به ازدواج با خانم هایی دارند که میزان تحصیلات بالا و جایگاه اجتماعی بهتری داشته باشند. آنها جذابیت های ظاهری خود را در هر شرایطی تقویت می‌کنند تا برتر باشند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اصول اخلاقی در ازدواج کلیک کنید.

بهترین اختلاف قد در ازدواج

 

بهترین اختلاف قد در ازدواج کاملا سلیقه ای است. اینکه علاقه شما به اختلاف قد چقدر است مهم تر از بررسی موارد دیگر است. در این بخش مقاله به قد ایده آل از دید خانم ها و آقایان پرداخته ایم.

✨ قد ایده آل از نظر خانم ها

ایده آل ترین اختلاف قد در ازدواج با دید خانم ها، حدود 15 سانتی متر است. درصد بالایی از خانم ها این میزان اختلاف قد را معیاری برای انتخاب همسر می‌دانند. با این توصیف، آنها قد 180 را برای مردان قدی ایده آل می‌نامند. عده کمی از خانم ها نیز علاقه دارند تا با مرد هم قد خود ازدواج کنند.

✨ قد ایده آل از نظر آقایان

ایده آل ترین اختلاف قد در ازدواج از نظر آقایان، حدود 15 سانتی متر است. در واقع آنها خانم هایی با قد 160 تا 170 را ایده آل می‌نامند. در انتخاب همسر نیز اغلب به دنبال این تفاوت هستند.

ویژگی های افراد قد بلند و قد کوتاه در ازدواج

اختلاف قد در ازدواج بستگی به سلیقه و معیار های شما دارد. اگر این موضوع برای شما مهم نباشد؛ هیچ کسی نمی‌تواند به شما تحمیل کند. اما افرادی که قد کوتاه یا بلند دارند، اغلب ویژگی هایی از خود بروز می‌دهند که در این بخش مقاله به آن اشاره کرده ایم.

???? افراد کوتاه قد برای جبران قد خود بیشتر از مابقی تلاش می‌کنند. آنها همیشه تلاش می‌کنند تا اخلاق خوبی داشته باشند و رفتار خوبی از خود بروز دهند. البته که برای جبران، بیشتر از بقیه کار می‌کنند تا درآمد بالایی داشته باشند. آنها صبور تر از دیگران هستند و دیر تر عصبانی می‌شوند.

???? افراد با قد بلند اعتماد به نفس بالایی دارند؛ و اغلب از جایگاه اجتماعی و شغلی بهتری برخوردارند. در نهایت این افراد درآمد بالاتری دارند. به دلیل مسیر تنفسی بلند تر و ریه های بزرگ تر؛ صدای جذاب و تاثیر گذار تری نسبت به افراد قد کوتاه دارند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ازدواج موفق کلیک کنید.

کلام آخر

در این مقاله در رابطه با اختلاف قد در ازدواج صحبت کرده ایم. این موضوع به ملاک اصلی برای ازدواج تبدیل شده است؛ که اغلب بین دختران شایع تر است. اما برای اینکه ازدواج خوب و موفقی داشته باشید؛ باید از روانشناس برای بررسی میزان تفاهم و تفاوت ها راهنمایی بگیرید. مشاوره قبل از ازدواج را جدی بگیرید تا رضایت از زندگی بالاتری را در آینده تجربه کنید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اختلاف قد در ازدواج می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

رابطه بی سرانجام | نشانه های رابطه بی سرانجام

رابطه بی سرانجام انرژی زیادی را از دو طرف می‌گیرد. در واقع در چنین روابطی افراد هر راهی را پیش می‌گیرند به بن بست می‌رسند. چنین روابطی آسیب های زیادی به طرفین زده و در نهایت هیچ نتیجه ای نیز در بر ندارند. با اینکه به طور کلی در همه روابط مشکلاتی وجود دارد. اما روابط بی سرانجام هیچ از یک دو نفر در جهت رفع مشکلات تلاش نکرده و یا تمام بار بر دوش یک نفر می‌افتد. به همین دلیل در نهایت رابطه به جایی نرسیده و افراد مجبور به جدایی می‌شوند. این شرایط به دلایل مختلفی میان زوجین ایجاد می‌شود. اما می‌توان با روش هایی اوضاع را بهبود بخشید و یا به طور کلی این رابطه را تمام کرد. برای دریافت مشاوره رابطه کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه بی سرانجام می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع:  رابطه بی سرانجام

رابطه بی سرانجام

رابطه بی سرانجام برای هریک از زوجین شرایط متفاوتی را ایجاد می‌کند. هر فردی معیارهای متفاوتی داشته و به همین دلیل تنها با موعات محدودی می‌تواند سازگاری داشته باشد. به همین دلیل بهتر است برای شروع هر رابطه ای اولویت هایی را مشخص کرده و یا توجه به آنها تصمیم گیری کنند. اگر در ابتدای رابطه اینکار صورت نگیرد؛ بعد از مدتی افراد از نظر احساسی به یکدیگر وابسته شده و دیگر راه بازگشتی ندارند.

این موضوع می‌تواند فشار زیادی را به هر دو نفر وارد کند. چرا که معمولا در رابطه تعارضات زیادی ایجاد شده که زوجین قادر به برطرف کردن آنها نیستند. برای آشنایی با نشانه های یک رابطه سمی کلیک کنید.

نشانه های رابطه بی سرانجام

 

رابطه های بی سرانجام معمولا نشانه هایی دارند که زوجین باید آنها را شناسایی کرده و از آنها دوری نمایند. این علائم معمولا در ابتدای رابطه مشخص شده؛ به همین دلیل می‌توان از آنها پیشگیری نمود. در این قسمت به توضیح برخی از آنها می‌پردازیم.

????ابراز علاقه ای در آن وجود ندارد

معمولا در رابطه بی سرانجام ابراز علاقه بین دو طرف به ندرت صورت می‌گیرد. برخی از افراد تصور می‌کنند؛ همین که دوست داشتن خود را به صورت عملی نشان دهند؛ کافی است. اما باید این موضوع را به صورت کلامی نیز ابراز کرده و مدام به یکدیگر یادآوری کنند. در واقع در این نوع رابطه، احساسات دو طرف، خیلی زود فروکش می‌کند.

????حضور در رابطه به دلیل ترحم

یکی دیگر از نشانه های رابطه بی سرانجام، حضور در رابطه تنها به دلیل ترحم و دلسوزی است. در واقع افراد به دلیل اینکه برای آینده طرف مقابل نگران هستند؛ رابطه را پایان نمی‌دهند. اما اینکار درست نبوده و آسیب بیشتری به او وارد می‌کند. برای آشنایی با دلایل عادی شدن رابطه کلیک کنید.

????فرار از تنهایی

برخی از افراد تنها به دلیل فرار از تنهایی، وارد یک رابطه بی سرانجام می‌شوند. چنین افرادی به طرف مقابل خود علاقه ای نداشته و یا هدف خاصی از برقراری رابطه عاطفی ندارند. از همین رو بسیار اهمیت دارد که افراد قبل از شروع رابطه به خوبی در این مورد فکر کنند.

????به فرد دیگری علاقه دارید

وقتی افراد هنوز از نظر روانی از رابطه قبلی خود خارج نشده باشند؛ نیز رابطه بی سرانجام را شکل می‌دهند. در واقع حضور آنها در کنار شما تنها فیزیکی بوده و ذهن آنها جای دیگری است. در چنین شرایطی آنها تنها به دلیل فراموش کردن فرد قبلی زندگی خود، رابطه ای جدید را آغاز می‌کنند.

????به دنبال تغییر طرف مقابل هستید

در یک رابطه بی سرانجام افراد همواره به فکر تغییر دادن یکدیگر هستند و احساس نارضایتی دارند. فراموش نکنید که ایجاد تغییر بسیار دشوار بوده و حتی گاهی غیرممکن است. به همین دلیل با تلاش در این راستا به دو طرف فشار زیادی وارد می‌کند.

????بی مسئولیتی و حمایت نکردن از یکدیگر

در رابطه بی سرانجام معمولا دو نفر یا یک نفر بی مسئولیت بوده و از دیگری حمایت نمی‌کند. در واقع با حضور در یک رابطه افراد باید روحیه مسئولیت پذیری داشته و به یکدیگر کمک کنند. اما در چنین روابطی، افراد  اصلا به وظایف خود پایبند نیستند.

????مادی گرایی

از طرفی در روابط بی سرانجام، معمولا طرفین یکدیگر را به خاطر مسائل مادی دوست داشته، به دنبال منافع شخصی خود هستند. با اینکه مسائل مادی در روابط بسیار اهمیت دارند؛ اما همه چیز نبوده و افراد باید به موضوعات دیگر نیز توجه داشته باشند.

????بی اعتمادی

بی اعتمادی نیز یکی دیگر از نشانه های رابطه بی سرانجام است. افراد نمی‌توانند به یکدیگر به طور کامل اعتماد داشته و همواره شکاک هستند. اما اساس یک رابطه سالم، اعتماد دوطرفه است.

????احساس برتری

همچنین در رابطه بی سرانجام، یک نفر همواره احساس برتری داشته و خود را سرتر می‌داند. به همین دلیل بهتر است افراد برای شروع یک رابطه اختلاف چندانی با یکدیگر نداشته و هم سطح باشند.

????انتخاب از سر لجبازی

در برخی موارد افراد تنها به دلیل لجبازی با دیگران و یا خودشان به رابطه ادامه می‌دهند. با اینکه می‌دانند هیچ نتیجه ای در بر ندارد. امروزه بسیاری از افراد به این دلیل به روابط خود ادامه می‌دهند. اما در این شرایط تنها انرژی افراد اتلاف شده و هیچ علاقه ای وجود ندارد.

عوامل به وجود آورنده رابطه بی سرانجام

اینکه چرا یک رابطه بی سرانجام شکل می‌گیرد نیز به عوامل مختلفی بستگی دارد. در واقع این موضوعات رابطه را یک طرفه کرده و یا حتی به طور کامل از بین می‌بیرند. برخی از این موارد شامل موضوعات زیر می‌شوند.

معیارهای غیر واقع بینانه

وجود اختلاف در زمینه های مختلف

اهداف متفاوت

چرا به رابطه بی سرانجام ادامه می‌دهیم؟

در مواردی با اینکه هر دو طرف می‌دانند در یک رابطه بی سرانجام قرار گرفته اند؛ اما همچنان به آن ادامه داده و حتی دلیل آن را نیز نمی‌دانند. اما این در بیشتر موارد از ویژگی های شخصیتی افراد نشات می‌گیرد. معمولا در چنین شرایطی یک نفر مهرطلب و یا وابسته بوده و به همین دلیل نمی‌تواند به رابطه خاتمه دهد. نداشتن استقلال، اعتماد به نفس پایین و حتی انتقام گیری از دلایل دیگر ادامه دادن به چنین روابطی هستند.

راه های پایان دادن به رابطه بی سرانجام

 

فراموش نکنید که هرچه سریعتر به یک رابطه بی سرانجام پایان دهید؛ آسیب های ناشی از آن کمتر شده و افراد راحت تر می‌توانند با جدایی کنار بیایند. همچنین یکی دیگر از روش های موثر در این زمینه، کمک گرفتن از روانشناس است. مشاور می‌تواند دو طرف را با جنبه های مختلفی از رابطه آشنا کرده و به آنها کمک کند تا پیامدهای ناشی از رابطه بی سرانجام را به حداقل برسانند. برای اطلاع از راه های کات کردن رابطه کلیک کنید.

سخن پایانی

از آنجایی که حضور در یک رابطه بی سرانجام تنها منجر به بروز مشکلات مختلفی می‌گردد؛ به همین دلیل بهتر است افراد نشانه های آن را هرچه سریعتر تشخیص داده و با آن مقابله کنند. در چنین مواردی معمولا به سختی می‌توان اوضاع تغییر داد. اما بهتر است هر دو طرف تلاش کرده و در صورت لزوم از یک روانشناس نیز کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه بی سرانجام می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

شلخته بودن همسر | 7 نشانه شلخته بودن همسر

شلخته بودن همسر به معنای عدم توانایی یا بی‌ توجهی به مسئولیت‌ها، ارتباطات نامناسب با دیگران، ناتوانی در مدیریت استرس، افسردگی یا تغییرات ناگهانی در رفتار و حالت روحی همسر است. این وضعیت ممکن است به دلایل مختلفی از جمله فشار های زندگی، مشکلات روحی، مشکلات در روابط بین فردی یا مشکلات خانوادگی ناشی می‌شود.

شلخته بودن همسر ممکن است تاثیرات منفی بر روابط خانوادگی، زندگی روزمره و حتی سلامت روحی و جسمی داشته باشد. این وضعیت ممکن است به مرور زمان بدتر شود و به مشکلات بزرگتر تبدیل شود. بنابراین، شناخت و درک این وضعیت و بهبود آن از اهمیت بالایی برخوردار است. با صحبت کردن با همسرتان و در صورت لزوم مشاوره با یک روان‌شناس می‌توانید وضعیت زندگی مشترک را بهبود دهید. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خانواده می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع:  شلخته بودن همسر

شلخته بودن همسر چیست؟

 

تا به حال شلخته بودن همسر را از نزدیک مشاهده کرده اید؟ این سبک رفتاری به قدری کلافه کننده است که هر زوجی را با چالش روبرو می‌کند. افرادی که شلخته هستند حتی در امور زندگی روزانه خود نیز با اختلال روبرو می‌شوند. به همین جهت مسئولیت ناپذیری در این افراد به شدت مشاهده می‌شود. در این مقاله تمامی جوانب شلخته ‌بودن همسر را بررسی کرده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه معیار انتخاب همسر کلیک کنید.

نشانه های شلخته بودن همسر

نشانه‌ های شلختگی همسر ممکن است متنوع باشد و بسته به شخصیت و شرایط فرد متفاوت باشد. اما برخی از نشانه‌ های واضح در این معضل را در ادامه توضیح داده ایم.

 ✨ عدم توانایی در مدیریت استرس

یکی از نشانه های شلخته بودن همسر، عدم مدیریت استرس است. همسر شما شاید نسبت به فشار های زندگی، احساسات منفی و مشکلات روحی ناتوان یا بی‌توجه باشد. که همین موضوع او را بی نظم می‌کند.

✨ عدم توانایی در ارتباطات

همسر شما ممکن است نتواند به درستی با شما و دیگران ارتباط برقرار کند. این می‌تواند به صورت عدم توجه به نیازها و احساسات شما، یا حتی رفتار های نامناسب نسبت به شما و دیگران نشان داده شود. که در دسته نشانه های شلختگی همسر قرار دارد.

✨ عدم توجه به مسئولیت‌ها

همسر شما شاید نسبت به مسئولیت‌ های خود، خانواده و زندگی روزمره بی‌توجه یا بی‌ مسئولیت عمل کند. که نشانه شلخته بودن همسر است. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اختلاف با همسر کلیک کنید.

✨ افسردگی و ناراحتی

یکی از نشانه های شلخته بودن همسر، افسردگی و ناراحتی است. همسر شما شاید از افسردگی، ناراحتی یا عدم احساس رضایت در زندگی روزمره رنج ببرد.

✨ تغییرات در رفتار | شلخته‌ بودن همسر

از دیگر نشانه های شلختگی همسر، می‌توان به تغییر در رفتار اشاره کرد. تغییرات ناگهانی در رفتار و حالت روحی همسر؛ مثل خشونت، عصبانیت یا انزجار، ممکن است نشانه‌ای از شلختگی باشد.

✨ عدم توانایی در حل مشکلات

عدم توانایی در حل مشکلات، از دیگر نشانه های شلخته بودن همسر می‌باشد. همسر شما ممکن است نتواند به درستی با مشکلات زندگی روزمره روبرو شود یا به حل آن‌ها بپردازد.

✨ تغییر در علاقه‌ها و فعالیت‌ها

یکی از نشانه های شلخته بودن همسر، تغییر در علایق است. همسر شما شاید از علاقه‌ ها و فعالیت‌ های قبلی خود جا بماند و دچار بی‌ علاقگی و بی‌ انگیزگی افراطی شود.

دلیل شلخته بودن همسر چیست؟

دلایل شلختگی همسر ممکن است متنوع باشد و به عوامل مختلفی مانند شخصیت، تجربه‌ زندگی، مشکلات روحی یا روابط قبلی باز می‌گردد. در ادامه برخی از دلایل بروز شلختگی همسر را توضیح داده ایم.

???? تجربه‌های زندگی

یکی از دلایل شلخته بودن شوهر، تجربه های زندگی است. تجربه‌ های گذشته همسر ممکن است تاثیر گذار بر رفتار او باشد. تجربه‌ ناخوشایند در گذشته مانند فشار های روحی، استرس‌ های زندگی یا تجربه‌ های ناخوشایند در روابط قبلی می‌تواند باعث شلختگی او شود.

???? مشکلات روانی | شلخته ‌بودن همسر

برخی از مشکلات روانی مانند اضطراب، افسردگی یا اختلالات شخصیتی می‌توانند به شلخته بودن همسر منجر شوند.

???? نقص در ارتباطات

اگر همسرتان نقص در مهارت‌ های ارتباطی داشته باشد، شاید نتواند به درستی با شما و دیگران ارتباط برقرار کند. و این موضوع موجب شلخته بودن همسر و رفتارهای نامناسب می‌شود.

???? فشارهای زندگی

فشار های مالی، شغلی، خانوادگی و اجتماعی شاید باعث شده باشند که همسرتان به نحوی شلخته و ناراضی عمل کند. در واقع از دلایل شلخته بودن همسر به فشار های زندگی نیز اشاره می‌کنیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تغییر دادن همسر کلیک کنید.

???? شخصیت

از دیگر دلایل شلخته بودن همسر، شخصیت او است. ویژگی‌ های شخصیتی همسرتان نقش مهمی در رفتار او دارند. برخی از افراد به طور طبیعی شلخته‌ تر هستند و نیاز به تلاش بیشتر برای بهبود رفتار دارند.

راهکار برای رفع شلخته بودن همسر

 

شلخته بودن همسر همیشه دلیل برای بروز دعوا بین زن و شوهر است. معمولا زوجین برای رفع این مشکل به دنبال راهکار هستند. نگران نباشید! در این بخش مقاله راهکار ها و تکنیک های برخورد با شلخته‌ بودن همسر را توضیح داده ایم.

➰صحبت کردن | شلخته‌ بودن همسر

اولین راهکار برای برخورد با شلخته بودن همسر، صحبت با اوست. به همسرتان بگویید که چه چیزی را احساس می‌کنید و چه تغییراتی می‌خواهید در رفتار او ببینید. صحبت با او می‌تواند به شما کمک کند تا بهتر از نظرات و احساسات همدیگر آگاه شوید.

➰ تشویق به تغییر

دومین راهکار برای برخورد با شلخته بودن همسر، تشویق به تغییر با کمک تکنیک های متفاوت است. به همسرتان انگیزه دهید که به تغییرات مثبت در رفتار و روابط خود بپردازد. این کار می‌تواند به شما کمک کند تا با همسرتان بهتر ارتباط برقرار کنید. از راه تشویق و بازخورد مثبت او را کمک کنید.

➰ پذیرش و تغییر

پذیرش و تغییر راهی برای برخورد با شلخته بودن همسر می‌باشد. باید به یاد داشته باشید که هر دو طرف نقش مهمی در روابط دارند. بنابراین، شاید نیاز باشد که شما نیز به تغییرات در خودتان بپردازید تا بهبود در روابط زناشویی داشته باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه رفتار با همسر کلیک کنید.

➰ تلاش مشترک | شلخته ‌بودن همسر

➰ مشورت با روانشناس

بهترین کاری که می‌توانید برای برخورد با شلخته بودن همسر انجام دهید، کمک از روانشناس است. در صورت لزوم، مشورت با یک مشاور زناشویی می‌تواند به شما و همسرتان کمک کند تا به روابط خود بپردازید و راه حل‌های مناسب برای مشکلات پیدا کنید. حتی راهکاری برای رفع شلختگی به همسر شما ارائه خواهند داد.

کلام آخر

همانطور که گفته شد؛ شلخته بودن همسر مانعی برای رضایت از زندگی مشترک است. برای اینکه بتوانید زندگی خوبی داشته باشید و میزان شلختگی همسر را کمک کنید؛ باید از روانشناس کمک بگیرید. تا روش ها و تکنیک های بهبود رابطه به شما آموزش داده شود. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خانواده می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

شکل گیری هویت در نوجوان | مراحل و عوامل موثر بر شکل گیری هویت در نوجوان

شکل گیری هویت در نوجوان یکی از مراحل مهم در زندگی فرد بوده که با چالش های زیادی همراه است. در واقع نوجوانان بعد از سن بلوغ ، وارد دنیای بزرگسالی شده و باید هویت مستقلی کسب نمایند. آن‌ها در دوران نوجوان با مسائل مختلفی روبرو شده و به خودشناسی بیشتری می‌رسد. در واقع بسیاری از مسائل هویتی و مشکلاتی که افراد در دوران بزرگسالی با آن روبرو می‌شوند؛ ناشی از همین موضوع است. اما آنها می‌توانند با انجام روش های مختلفی و همچنین کمک گرفتن از دیگران از این مرحله به سلامت عبور کرده و هویت کاملی را در خود رشد دهند. در این مقاله به بررسی جنبه های مختلف این موضوع می‌پردازیم. برای دریافت مشاوره نوجوان کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه نوجوانان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

 

منبع:  شکل گیری هویت در نوجوان

شکل گیری هویت در نوجوان

شکل گیری هویت نوجوان، به قدری حائز اهمیت است که بسیاری از دانشمندان در این مورد نظریه پردازی کرده و همچنین محقیقن نیز در حال بررسی این موضوع به طور مفصل تر هستند. این مفهوم در گذر زمان دچار تغییرات مختلفی شده و به همین دلیل به طور مداوم باید مورد پژوهش قرار گیرد.

عوامل مختلفی در این مورد موثر که خود نوجوان و اطرافیان او باید به آنها توجه داشته باشند. از طرفی فراموش نکنید که تغییر در این دوره آسان تر بوده و افراد می‌توانند اشتباهات را جبران نمایند. پس جای نگرانی نیست و نباید فشار زیادی به نوجوان وارد نمود. برای اطلاع از انواع نیازهای نوجوان کلیک کنید.

مراحل شکل گیری هویت در نوجوان

 

معمولا شکل گیری هویت در نوجوان، به شکل های مختلفی صورت می‌گیرد. این موضوع برای همه افراد یکسان نبوده و با توجه به شرایط متفاوت است. در این قسمت به توضیح اساسی ترین دوره ها در این زمان می‌پردازیم. برای آشنایی بیشتر با نیاز به حریم خصوصی نوجوان کلیک نمایید.

????فاصله گرفتن

در مرحله اول نوجوان تا حدی از خانواده خود فاصله گرفته و به طور کلی نیاز به فضای بیشتری دارد. در واقع خواستار حریم خصوصی بیشتری از سمت خانواده است. برخی از خانواده ها به طرز صحیحی نسبت به این موضوع پاسخ نداده و نسبت به رفتارهای نوجوان خود حساس می‌شوند. اما این موضوع کاملا طبیعی است و باید نوجوان را کمی به حال خود گذاشت.

????جدایی اولیه

در این مرحله که تقریبا در سنین 15 تا 17 سالگی رخ می‌دهد؛ نوجوان تا حدی از خانواده خود مستقل شده و از آنها جدا می‌شود. این جدایی بیشتر از نظر روانی و عاطفی است. گرچه در بسیاری از کشورهای غربی، نوجوانان از سنین 16 سالگی حق کارکردن نیز دارند. اما به طور کلی آنان همچنان به خانواده ها خود وابسته بوده و به اطرافیان خود نیازمند هستند.

????ورود به مناسبات اجتماعی

در آخرین مرحله می‌توان گفت که شکل گیری هویت نوجوان انجام شده و او دوباره به صورت مجدد به مناسبات اجتماعی باز می‌گردد. در واقع تا قبل از این نوجوان کمی گوشه گیر و منزوی شده و تمایلی به حضور در جمع ها ندارد. اما در این زمان در حوزه های مختلفی مانند تحصیلی، کاری و… فعال تر می‌شود.

انواع مختلف شکل گیری هویت در نوجوان

شکل گیری هویت نوجوان باید در حوزه های مختلفی صورت گیرد. در واقع هویت متشکل از بخش های فردی و اجتماعی است. افراد تصور می‌کنند همین که نوجوان از دوره بلوغ عبور کند و به پایداری خلق و خو برسد؛ کافی است. اما هویت یابی در زمینه های فردی، خانوادگی و همچنین فرهنگی صورت می‌گیرد. در صورت نبود هریک از این بخش ها فرد دچار خلا می‌شود.

شکل گیری هویت در نوجوان به صورت فردی

در فرایند شکل گیری هویت در نوجوان، فرد با سوال من کیستم مواجه می‌شود. پاسخ به این سوال آسان نیست. اما نوجوان به روش های مختلفی به این سوال پاسخ می‌ دهد. در واقع افراد با توجه به شرایط و همچنین علایق خود تمایل دارند تا شخصیت خود را شکل دهند. این موضوع بیشتر به هویت فردی در نوجوان برمی‌گردد. اما نوجوان باید بر بخش های دیگر نیز تمرکز کرده به بخش های دیگر هویت نیز توجه داشته باشند.

شکل گیری هویت در نوجوان در روانشناسی

در زمینه شکل گیری هویت نوجوان، جیمز مارسیا نظریه های مختلفی را ارائه داده است. او چهار نوع هویت را تعریف کرد که در هریک نوجوان شرایط متفاوتی را تجربه می‌کند.

هویت کسب شده: در این حالت، نوجوان بحران هویتی را به طور کامل و با موفقیت پشت سر گذاشته و اهداف مشخصی برای زندگی خود دارد.

هویت پیش رس: نوجوانان دارای هویت پیش رس، به شدت تحت تاثیر اطرافیان خود بوده و انعطاف پذیری زیادی ندارند.

شکل گیری هویت خویشتن یاب: این دسته از نوجوانان معمولا موفق به کسب هویت مشخصی نشده اند؛ به همین دلیل استرس و اضطراب زیادی را تحمل می‌کنند.

ابهام هویت: چنین افرادی هیچ بحران و یا تجربه ای را سپری نکرده اند از طرفی بسیار منزوی بوده و به دنبال هیچ هدف خاصی نیستند.

عوامل موثر بر شکل گیری هویت در نوجوان

برخی از مسائل محیطی و حتی شخصیتی در فرایند شکل گیری هویت در نوجوان، موثر هستند. در واقع این موارد بر نحوه عملکرد نوجوان و همچنین روحیات او را تاثیر گذاشته و در هویت او نقش دارند. برخی از این مسائل، شامل موارد زیر می‌شوند. برای آشنایی با نشانه های نوجوانان موفق کلیک نمایید.

مسائل شناختی

ترتیب تولد

مسائل اقتصادی

عوامل اجتماعی و فرهنگی

تفاوت های جنسیتی

همسالان و خانواده

رسانه ها

پیامدهای ناشی از عدم شکل گیری هویت نوجوان

اگر نوجوان نتواند به خوبی از مرحله شکل گیری هویت گذر کند. دچار مشکلات زیادی در آینده نزدیک خواهد شد. از طرفی بعد از این دوران، دیگر به راحتی نمی‌توان بر این شرایط غلبه کرد. به همین دلیل پشت سر گذاشتن شکل گیری هویت نوجوان بسیار اهمیت داشته وباید به درستی صورت گیرد. نوجوانان اگر نتوانند به خوبی از این مرحله گذر کنند؛ دچار از خود بیگانگی، اعتیاد به مواد مخدر، بزهکاری، واکنش های اضطرابی، افسردگی و حتی خودکشی می‌شوند.

موفقیت در شکل گیری هویت در نوجوان

 

شکل گیری هویت در نوجوان به طرز موفقیت آمیز، به عواملی مانند خودآگاهی در نوجوانان، یادگیری مهارت تصمیم گیری و تربیت والدین بستگی دارد. نقش والدین در این زمینه بسیار پررنگ و مهم است. از این رو آنان باید در این مورد اطلاعات کافی را داشته و به نوجوان خود کمک کنند.

سخن پایانی

به طور کلی شکل گیری هویت نوجوان، از اساسی ترین مراحل در نوجوانی محسوب شده که به مسائل مختلفی بستگی دارد. در واقع افراد در این دوران به قدری درگیر تغییرات و مسائل مختلف می‌شوند که رسیدگی به این مهم را از یاد می‌برند. در این زمان والدین باید مداخله کرده و با کمک یک متخصص به فرزندان خود کمک کنند. بهتر است به نوجوان تا حدی آزادی و استقلال عمل دهید تا بتوانند خود نیز کمی کاوشگری و تلاش کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه نوجوانان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.